Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziecha na karku

Do jakiego wieku kobietom wypada chodzić w spódniczkach mini?

Polecane posty

Gość gość
ja po 40 tce jeszcze noszę, jestem niewysoka i drobna...lepiej w takich wyglądam niż w midi czy maxi

Gość prawictwo pospolite 152
mini rzeczywiscie w 90 % przypadków jest beznadziejne ale dlaczego tylko w 90% ? Bo niektóre megazgrabne panny mogą to założyć i im pasuje Tutaj mi chodzi o laski , a nie o jakieś d******** Prostytutki wyglądają w mini beznadziejnie

Gość gość
ja też nie lubię długości midi i maxi, źle się czuje, wyglądam tak "wsiowo", najlepiej czuję się w takiej do połowy uda. a ty prawictwo roboty szukaj obrzydliwy zboczeńcu, 30 letni nierobie na utrzymaniu starych rodziców.... co to za ludzie że trzymają po\rnofila nieroba pasożyta w domu? i nie wklejaj tych linkow tłumoku, nikogo naprawde to nie interesuje

midi nikomu nie polecam odbiera kobiecie sexapil , to już lepsze są legginsy

a ty prawictwo roboty szukaj obrzydliwy zboczeńcu, a jak nie będę szukał roboty , to co mi zrobisz .. Jaką karę dostanę .? Przestaniesz mi robić loda ? Będzie szlaban ? już sie boję hehe

trzęse portkami ze strachu

Gość gość
Ja mam 20 lat i nigdy nie miałam odwagi na mini i obcasy. Figurę mam ładna ale czuje sie nieswojo bo nie lubię zwracać uwagi na siebie.

Gość gośćula
do końca XXI wieku

sam jestem raczej przeciw mini ( po 90 % kobiet wygląda w nich kiepsko ) to już lepsze są obcisle i mniej kontrowersyjne są obcisłe spodnie https://www.youtube.com/watch?v=1Nh6XDZbayc

Gość gość
To nie jest kwestia ze zle wyglądam w mini bo wyglądam lepiej niz większość moich koleżanek. Czuje sie skrepowana jak mam spódniczkę krótszą niz do kolan a spodnie nosze tylko luźne.

Gość gość
Zawsze lubiłam długość przed kolano i w niej mi najlepiej, choć mam zgrabne nogi i mogłabym je pokazać.

Gość goizabelaść
Wszystko zalezy jak sie to mini nosi Mniej wyzywajaco mini wyglada do plaskich np sportowych butow Mozna zalozyc bezkarnie mini do grubych rajstop lub leginsow i to bardzo krotkie Do mini nie mozna niestety miec nadwagi trzeba byc w miare szczupla Mam 58 lat i czasem nosze mini bardzo krotkie Ale wlasnie na sportowo Przeciez na korcie tenisowym wszystkie mamy mini i nikt sie nie dziwi W ogole warto jest byc wysportowanym bo wtedy mozna nosic o wiele wiecej Sa figury kobiece typu meskiego gdzie nogi zawsze sa ladne i wtedy mozna je pokazywac w kazdym wieku tylko koniecznie przed wyjsciem spojzec w lustro bo o wpadke nietrudno

Gość gość
baby to próżne kur'wy, zawsze chcą kusić i du'pe pokazywać, szmaty

Gość gość
kazda zdzira chodzi w mini do starosci, nie ma przedzialu wieku na pokazywanie d**y ;-)