Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziecha na karku

Do jakiego wieku kobietom wypada chodzić w spódniczkach mini?

Polecane posty

i w szpilkach?

ja się już wstydzę chodzić a mam 32 lata, głupio mi jakoś...

kurcze, kobieto, ja przynajmniej mam lepsza figure niz niejedna 20latka, wiecej wiary w siebie,

to zalezy od twojej pewnosci siebie i od, no troszku od figurki i ogolnej prezentacji :) Znam babke po 50, co nagina w spodnicach, szpileczkach, makijazyk w ogole. Jest bogata i atrakcyjna kobieta :)

Gość roki500
w tej kwestii nie chodzi o wiek tylko jak kobieta się czuje i czy to lubi, bo są atrakcyjne 50tki i nieatrakcyjne 20stki i bardziej już by wypadało tym starszym

Gość czerwonka biasa
jesu ja mam 36 lat i chodzę w butach na obcasach nigdy nie wiedziałam że to juz nie wypada w moim otoczeniu wszystkie noszą, 40-stki, 50-tki

Gość 0 700
mam 30, chodzę w mini i wysokich szpilach, 0 skrepowania,

Gość moja żona ma 44 lata
i chodzi w mini, wygląda super i czuje się super, nie ma reguły

Gość wiek nie ma znaczenia
ważne samopoczucie

Do kad mają ładne nogi. jak się zrobią żylaki, albo pajączki, to lepiej juz je zakrywać. ale zgrabne, gładkie nogi ok. Nawet stara Tina Turner nosiła miniówki.

Gość malgorzatka000
zalezy jaka ma sie figure, znalam taka babke byla grubo po 50-tce nogi jak kartofelki i smigala w miniówkach -tylko ze kazdy smiał sie z niej .

Gość smianie sie z tego jak ktoś
wygląda świadczy o ciasnym umyśle i braku tolerancji

Gość w super mini to do 17
w mini dłuższej to do 24 jak jesteś niska i zgrabna to nawet do 30 ale nie przesadzaj z krótkością i obcisłością :o Desmina @kurcze, kobieto, ja przynajmniej mam lepsza figure niz niejedna 20latka, wiecej wiary w siebie, To Ci się tylko tak wydaje :) jakbys stanęła przy 15 letniej lasce to byś zobaczyła jak sie twoja figura zmieniła.......stare baby w miniówach i szpikach wygladają smiesznie

Gość sitaaa
ale głupoty gadasz :)

Gość sssssssd
jak to mówią : " Z TYŁU LICEUM Z PRZODU MUZEUM " :D i tyle w temacie

Gość sitaaa
w mini można chodzić do wtedy do kiedy się chce :)

Gość oj balerony balerony
http://blogs.fayobserver.com/weekenderstreet/files/2009/02/7895014d-d3d7-38b4-71da-da82b78c0f6e-life_fb_pastbetawards_monique.jpg :P widziałem latem taka ok 35 w obcisłej miniówie, wysokich szpilkach jak biegła ze swoim facetem do autobusu drobnymi kroczkami :D minęło sporo czasu a wciąz mam ja w pamieci bo wygladala żałosnie, wcale nie gruba , pewnie się uważała za zgrabną....

Dopóki patrząc na nią nie ma się wrażenia, że "z przodu liceum, z tyłu muzeum" :D

ja mysle, ze jezeli kobieta ma nawet skonczona 50tke a moze pochwalic sie figura lepsza od niejednej nastolatki, to smialo moze paradowac w mini i szpilkach.oczywiscie nie w takich ze wszystko widac.Moja szefowa nosi mini i wyglada bardzo elegancko a ma juz ponad 50lat :)

Oczywiście chodziło mi o "z tyłu liceum, z przodu muzeum", niewyspana jestem :P

Gość gość
będąc w tym roku na wczasach widziałem kobietę wiek około 50-55 lat w mini.nogi piękne długie opalone i pani niczego sobie . wyglądała super

miałam kiedyś chemiczkę która była stara, brzydka i od niej niesamowicie śmierdziało, ale nosiła mini no i nogi miała faktycznie ładne. myślę, że do póki ma zgrabne nogi i taką ochotę :P

Popieram to, co się przewijało wyżej - jeśli czujesz się w tym dobrze, to możesz to nosić, cokolwiek by to było i niezależnie od reszty okoliczności ;)

Gość gość
Jak zgrabna i nogi nie balerony to nawet do 50. 20stka mini zakrywające majtki, 30 tak do połowy ud, 40 tak 10cm przed kolano.A 50tka tak przed kolano.

Gość gość
Chyba do ilu kilogramów wypada kobietom chodzić w mini...

Gość gość
Moim zdaniem do 60 kilogramów i do 40 lat.

Gość prawictwo pospolite 152
w mini do 39 roku życia w stringach dłużej - do nawet 50-tki

Gość gość
zalezy od nog czy są zgrabne, chyba że buzia naprawde juz bardzo stara, wtedy smiesznie to wygląda, np. u beaty kozidrad, geba stara i wielka jak u lochy, a nózki chudziutkie jak u nastolatki i mini ledwo zakrywające pupe, to rzeczywiscie wygląda żalosnie, ale beata kozidrak ma chyba dobrze po 50tce; tak wiec mysle, ze do 40/45tki spokojnie mozna nosic mini jesli masz zgrabne nogi; ale oczywiscie takie mini lewdo zakrywające d.... jest oblesne i nawet na 18 latce glupio wyglada, jak tirowka, mini do polowy uda OK, ale mini lewdo zakrywające tylek to nikomu w zadnym wieku nie pasuje bo jest obleśne i tyle.