Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka26

Kto to zrozumie O

Polecane posty

Gość justynka26

Otóż, wynikła pewnie nieprzyjemna dla faceta, z którym się spotkałam. Nie chce teraz opisywać dokładnie o co chodzi, ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o żonę. Zapytałam go wprost czy urywamy kontakt, odpowiedział, że nie. A teraz się nie odzywa :O Jeden dzień co prawda, ale nie wiem co o tym myśleć.

Gość justynka26
??? Nikt nie wyjaśni mi o co chodzi... :O

Gość juz sama
sobie odpowiedzialas ze chodzi o zone

Gość justynka26
Chodzi o zone, to wiem. Ale po co mówi cos innego, robi cos innego :O

Gość ccc_abra
a moze musi to przemyslec ibo moze sie zastanawia jednak czy odejsc od zony, daj mu czas jak sie nie odezwie po paru dniach to go olej i znajdz innego :)

Gość justynka26
Nie no spokojnie, ja nie chcę żeby odchodził od zony. Spotkaliśmy się dopiero kilka razy. Czy mozliwym jest żeby pilowała go do tego stopnia, że nie może się odezwać? Wątpię :O

Gość juz sama
radze Ci nie zawracac sobie glowy zonatymi, to naprawde nie ma sensu

Gość justynka26
Tak wiem, ale to nie takie proste. Poza tym dziwnie bym się czuła gdyby to on zakończył znajomość.

Gość juz sama
Odpowiada Ci rola tej trzeciej?

Gość justynka26
Szczerze mówiąc w tej chwili jestem na takim etapie swojego życia, że potrzebuje kogoś mieć, ale nie chciałabym się zbytnio angażować. On byłby idealny.

Gość juz sama
Nie chce Cie oceniac, bo nie mam tego w zwyczaju, ale pomysl o tym co czulaby jego zona, gdyby sie dowiedziala

Gość justynka26
Właśnie sęk w tym, że on twierdzi, że ona podejrzewa :O W co nie chce mi się do końca wierzyć. Tylko nie wiem czy byłby skłonny wymyślić taka historię, by się zakończyć znajomość. Zobaczymy.

To uwierz, jak się kocha drugą stronę i trochę się z nią przeżyło, to takie sprawy się po prostu wyczuwa. Człowiek mający coś na sumieniu zmienia swoje zachowanie i to można wyczuć.

Gość NEDZNY BEŁKOT NASTEPNEJ
IDIOTKI

Gość wekipki
następna desperatka. Koleś nie odzywa się 1 dzień a ta już panikuje. Do tego nie liczy sie z tym, że facet ma żonę. Co za ułom.

Gość justynka26
Mr_Bad_Guy, czuje się natychmiast? Bo my się spotkaliśmy zaledwie kilkakrotnie, więc jest to dla mnie co najmniej dziwne. No, ale skoro tak twierdzisz to przynajmniej mam potwierdzenie, że nie kłamał. Od idiotek i ułomów to możecie siebie wymyślać, a nie mnie!!! Owszem panikuję i co z tego? Wiem, że to jeden dzień, ale nie bardzo rozumiem ile dni powinno się czekać by zacząć panikować? :O Desperatką też nie jestem, a to że ma żonę to już zupełnie inna sprawa. Ja jestem wolna i mam prawo spotykać się z kim mi się podoba, nikomu nie obiecywałam lojalności, więc nie czuję się winna, to on niech się tym martwi nie ja. Żal, że nasze społeczeństwo jest tak absolutystyczne, ciekawe tylko ile osób umoralniających faktycznie postępuje tak dobrze. :O