Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczkaaaaa

Jak mi smutno nie moge zasnac z tego smutku

Polecane posty

Gość kropeczkaaaaa
mi tez strasznie smutno- no a masz meza? i dlaczego cie przeraza ta ciaza? to byloby pierwsze dziecko? no przestan, dziecko to skarb, ja strasznie chcialabym byc w ciazy, niedlugo 30 lat mi wskoczy na kark a ja nawet faceta porzadnego nie mam...

Gość mala księżniczka
setunia marsz do spania bo już marudzisz

Gość mi tez strasznie smutno
kropeczka, mam meza i mam juz coreczke, wiem ze zazwyczaj to powod do radosci, ale nie dla mnie, nie teraz :-(

Gość kropeczkaaaaa
Setunia- te wlosy to byla chyba moja jedyna ozdoba. Dlugie do ramion, blyszczace, zawsze skrupulatnie podcinane...kazdy mi ich zazdroscil. Nie wiem co mi odjebalo zeby je obciac, teraz mam idiotyczna fryzure w kotrej wygladam jak stara baba z pierwszej lawki koscielnej!nie moge na siebie patrzec!

Gość kropeczkaaaaa
Ale dlaczego? ze wzgledow finansowych...? coreczka bedzie miala siostrzyczke albo braciszka a ty bedziesz napewno szczesliwa mama!

a jakie fryzury maja baby z pierwszych law koscielnych jesli mozna spytac??? :-)

Gość kropeczkaaaaa
Baby z pierwszych lawek maja zazwyczja zle sciete wlosy i do tego trwala przypominajaca owce. Ja nie mam trwalej ale i tak wygladam koszmarnie! oj i tak sie zalatwilam z facetem jaka glupia jestem i mam paskudny charakter nic dziwnego ze nikt ze mna nie wytrzymuje):

Gość ja tez mam dola
wlosy odrosna jeszcze gesciejsze. No ale tej domniemanej ciazy to nie zazdroszcze - zwlaszcza jak niezbyt chciana i planowana. Ale bez testu to sie raczej nie obejdzie

Mysle, ze kiedy urodze bede sie cieszyc dzieciaczkiem, ale teraz jest mi smutno, bo jakos sobie tego wszystkiego nie wyobrazam. Mieszkamy w ciasnym mieszkanku, nie mamy pieniedzy, ja nie moge znalezc pracy, a teraz to juz w ogole nikt mnie nie zatrudni. A tak uwazalismy...

Gość kropeczkaaaaa
Wiesz, jesli tylko bym wygladala brzydko to pol biedy. Ale decyzja oszpecenia sie byla takim desperackim krokiem aby zmienic cos w moim zyciu po rozstaniu z facetem. Chcialam sie poczuc lepiej a czuje sie jeszcze gorzej!

Poczekam jeszcze z testem, choc tak naprawde wcale go nie potrzebuje zeby wiedziec, mam dokladnie takie same objawy jak za pierwszym razem

Gość kropeczkaaaaa
by by setunia! A ty zrob test bo po co sie zamartwiac czyms co nie jest na 100% pewne...?

Gość eja.....
No proszę cię ,nie zamartwiaj się na zapas,nudności to jeszcze nie pewnik tego ,że to ciąża.Zrób test i dopiero wtedy będziesz się martwić...

Z ta fryzura napewno nie jest tak zle. Tez kiedys scielam sie na bardzo krotko i czulam sie jak strach na wroble, ale wszystkim sie podobalo :-)

Gość ja tez mam dola
mi tez strasznie smutno - a coreczka duza? Glowa do gory - skoro juz teraz wiesz, ze jak urodzisz bedziesz sie cieszyc to bedzie dobrze. Stare porzekadlo mowie, ze ,,kazde dziecko rodzi sie z bochenkiem chleba'' - tak mowila moja babcia

och, wierzcie mi ze wiem co mowie, dokladnie wiem kiedy to sie stalo, objawy oczywiste ( nie tylko nudnosci ), miesiaczki brak, wszystko sie zgadza. Nie robie testu, bo wlasnie nie chce miec 100-u % pewnosci, wole sie jeszcze troche poludzic.

dzieki za dobre slowa, to jednak pomaga :-)

kropeczkaaaaa też mam trudny charakter i się czasem boje zbey moge faceta nie stracić, staram sie być taka ostrozna ale czasem nie wychodzi:(

Znam wiele kobiet, ktore mowia, ze maja trudny charakter, myslicie ze juz taka nasza kobieca natura?

Gość eja....
A faceci to niby sami święci.....nie przesadzajcie dziewczyny;)

Gość Kropeczkaaaa
Hop hop jest tu ktos z tych wczorajszych smutasow...?

Gość Kropeczkaaaa
,,,ups

Gość reanimacja
Mnie też dzisiaj jest smutno. Zreszta jak ciągle przez ostatnie parę dni:(

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci