Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla urzedniczka albo nie

czy to obciach byc biurwą?

Polecane posty

Gość przyszla urzedniczka albo nie

Gość no ja bym sie wstydzila
ale to zalezy kto z jakiej rodziny pochodzi

tylko ze to praca bez ambicji i sie zarabia 1000 iles zlotych, dobre dla osob po maturze

Gość biurwa buehehehe
:D :D 🖐️

po studiach to sie jest kims a nie biurwą na uslugach, robi sie karierę i zarabia kilkanascie zlotych

Gość obciachowy prawiczek
-->ja bym sie wstydzil miec dziewczyne robiaca w biedronce dlatego nie masz zadnej dziewczyny i nadal jestes prawiczkiem inteligentna dzieczyna nawet na ciebie nie spojrzy, nawet jesli studiuje zaocznie i pracuje w biedronce zydow i murzynow tez nie lubisz, nie?:)

\"amej pracy nie jest tak latwo sie dostac, bo ilosc miejsc ograniczona, a chetnych wielu\" ostatnio w ramach europodyżek dla europarlamentarzystów opowiadali o ileości zatrudnionego personelu i ilości chętnych... to dostaje się 1 na 30 zdających egzaminy. Takie stosunki to są u nas zdarzają na studiach a w urzędach to potrafi być i 1 na 80 na miejsce :P \"osoby w urzedach miejskich itp zarabiaja czesto okolo 2 tys. dla kobiety to dobra praca,\" jak rozumiem \"dla kobiety to dobra praca bo cośakiego jak kobieta nie jest godne znaleźć lepszej\"? :O \"a jak chcecie wiecej kasy to idzcie tyrac fizycznie, ale nie po to czlowiek idzie na studia, by potem byc fizolem \" to trzeba studiować coś sensownego z zacięciem i talentem :O to i kilka razy tyle na dzień dobry potrafią ludzie dostać :D

Gość takie nieambitne typy jak ten
caly prawiczek gloszą durne teorie ze kobiecie wystarczy 2 tys bo i tak by wiecej nie dostala , wiec niech juz siedziw tym urzedzie :O byle nie tyrala w biedronce studiowac dobry kierunek, miec duzą wiedzą i potem siedziec w jakims urzedzie za 2 tys to jest dopiero obciach

Gość taka urzędniczka EU w Brukseli
zarabia kilka tysięcy euro miesięcznie. Plus inne przywileje.

a osoba o nicku "no ja bym sie wstydzila " swoja wiedzą o życiu i karierze to chyba z seriali bierze;):D

nie udawaj ze nie weisz o czym mowa, nie mowie o urzedznikach z Brukseli, tylko z polskich miast, sama znam takie osoby, skonczyly byle jakie studia, dostaly sie po znajomosci bo inaczej sie tego nie robi, w szkole ledwo do 3 umiały liczyc a teraz siedzą wazne takie :O

Poza tym...na usługach to się jest w biznesie..w korporacjach...i to jeszcze jak na usługach....!!!!

he, he...powodzenia w karierze ..przedstawiciela handlowego :D Dziecino.....uświadomię Ciebie za darmo: pensja , rodzaj pracy nie zalezy od nazwy stanowiska, tylko od miejsca gdzie się pracuje..można byc Dyrektorem w prywatnej firmie za 1000 zł miesięcznie i nosić teczkę za właścicielem. A można byc urzędniczką na 3/4 etatu za 8000 netto:)

kierwoniczka biurw czasami jeszcze mądrzejsza niz one same przychodzi i mowi pani Jolu proszę zostac do 19 i nadrobic zaleglosci, oczywiscie wszystko w ramach 1500 zł :D

kończe już te jałową dyskusję w stylu " a moja głupia koleżanka dostała pracę po znajomości i w związku z tym JA WIEM" :D 🖐️

Gość dziewczyna z polibudy
masz rację prawiczku, nawet bym na Ciebie nie spojrzała

nie zamierzam byc zadnym przedstawicielem handlowym :O studiuje prawo, znam 2 języki dobrze, staralm sie na czas studiow dostac do jakiegos urzedu ale oczywiscie bez efektów :D bo wiadomo jak jest, kto tam siedzi

ja tam zrobię karierę za kilkanaście tysięcy :classic_cool: i nie martw się o to, czy jakiś facet na mnie spojrzy, bo z tego co słyszałam to Ty masz pryszcze i problemy z płcią przeciwną :classic_cool:

Gość rece opadaja
nie wiem kto wymysla tekie durne tematy, ale wiem jedno - obciach to jest krasc albo sie puszczac za pieniadze! a praca w urzedzie to w naszym kraju 'rarytas'-chodzi mi oczywiscie o panstwowe posadki...i kazdy kto sie w tym temacie choc troche orientuje, wie o co mi chodzi.

nawet w temacie pracy prawiczek potrafi nawiązać do swojej manii, szok!

tez mi rarytas. mlode dziewczyny ciezko maja w urzedach gdyz w urzedach glownie siedza stare wredne baby ktore tylko czychaja na jakies potkniecie nowej mlodej kolezanki z pracy a jak juz cos beda mialy to leca na skarge do szefa a nastepnie beda sie do ciebie usmiechac i niemalze wlazic w dupe. wiem cos o tym..........

hihihihi no nie mogę :D :D :D

Gość po co się bałwany żenicie ----
prawiczek mysle ze ze swoją tępotą umyslową bedziesz sam do konca swych dni, nie wyobrazam sobie dziewczyny ktora chcialaby z tobą byc w zwiazku a fuj

Gość prawiczku moze jakas szara
myszka pracujaca w urzedzie poleci na ciebie bo nikt inny sie nia nie interesuje, bedziesz mial ksztalconą i czystą

a bardzo proszę, szukaj sobie kogo chcesz, ja też nie chciałabym być z kimś, kto się puszcza, chyba nikt by nie chciał. myślisz, że taki wyjątkowy jesteś ze swoim myśleniem? tylko że z tego co piszesz, traktujesz dziewczyny jak takie pieski na wystawie...które oceniasz tylko po urodzie, no i po ilości partnerów. nic dziwnego, jak nigdy nie byłeś w poważnym związku to goowno wiesz o związkach.

na czym polega to 'zadawanie się'? siedzicie przy jednym stoliku na imprezie? czy może wystarczy, że w jednej knajpie :classic_cool:

intelekt a mądrość to dwie różne rzeczy

Gość prawiczku moze jakas szara
prawiczek jest lewy, nawet by nei wiedzial jak sie zabrac do roboty, ciekawe co on robi ze swoim popędem :O

Gość mala księżniczka
a prawik znowu pierdoli swoje

Gość upppppppppuppppppppppupppupupp