Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promien slonca___

Wizualizacje,afirmacje,Prawo Przyciagania - Nasze doswiadczenia i sukcesy

Polecane posty

Gość Michał_27
'Cuda' to może nieodpowiednie słowo. Bo zasady opisane w PP działają ze skutecznością praw fizyki. Tak więc np. grawitacji nie odbieramy jako 'cuda':-) ale jako coś zupełnie naturalnego. PP to analogiczne do fizyki 'prawa psychiki'. What you focus on is what you get.

Miłość to skomplikowana sprawa. Przychodzi tylko do tych którzy siebie akceptują i są z sobą i z całym światem pogodzeni. Zakompleksieni i smutni nie mają na nią szans.

hmm no właśnie od zawsze jestem optymistką, lubię siebie i akceptuję i zawsze akceptowałam, pogodzona ze światem też jestem, więc nie wiem o co chodzi. Myślę, że to także kwestia szczęścia. Wiem czego chcę, mam swój światopogląd, tylko, że chyba trudno o ludzi z takim światopoglądem jaki ja wyznaję :)

Gość gosiaaaaaaaaa
Kochani zostałam zwolniona z pracy- likwidacja mojego stanowiska. w pon mam jechac w "ciemno" do jednej firmy, bo slyszalam, ze szukają pracowników. jak mam wizualizowac, afirmowac by dali mi szanse na prace w tej firmie? :) z góry dziękuje

Gość Kolo 26
Do dziewczyn 'przyciągających' partnerów - może jakiś portal randkowy? :-)

Gość nigdy nie masz pewnośći
może lepiej se wymarzyć odpowiedniego ?

Gość swiruska177
powiem szczerze ze to dziala, lecz nie mozna przy tym pomyslec o zadnej zlej zeczy. same pozytywy.. AFIRMACJA + WIZUALIZACJA = MOGĘ OSIĄGNĄĆ WSZYSTKO

A o może za bardzo się koncentrujemy na tym jaki ten ktoś powinien być, jak wyglądać jakie mieć cechy(i wychodzi ktoś kogo nie ma, a może wystarczyłoby się skoncentrować na tym co ten ktoś u nas wywołuje :radość bezpieczeństwo dużo energii, podniecenie :>.

Oddałam pracę dyplomowa. A miałam dopiero w "kampanii wrześniowej" startować. a z miłością? stara bieda. :-/

ja sie odnośnie mojego kochania cudownych rewelacji dowiedziałam i z przeszłości i z też takich cudów co robił podczas naszego zwiąku ,że mało zawału nie dostałam :( czy komuś udało się naprawdę znaleźć tą drugą połówkę

Gość puchacz rucharz
podnosze bo temat ciekawy

Gość mam pytanie do was
podnosze :) czemu nie piszecie nic?

Gość Bo się temat wyczerpał?

Nie sądzicie, że takie pytania są bezcelowe? Jak co się stanie, to ktoś znajdzie ten temat i opowie o swoim sukcesie.

Gość wredna pomarańczka jedna
możliwe :) ja znalazłam w końcu jednego dr w jego katedrze ...gdzie ponoć na długo przed zajęciami nie bywa a jak już to 20min góra po zajęciach żeby napić się kawki ;) jebnięta sąsiadka co mieszka pod nami ..wyjeżdża na kilka miesięcy za granicę a może nawet i na stałe :) dzieje się jak w filmie secret..."jeśli osoby mają odmienne nastroje i częstotliwości ...one się nie spotkają, jesli ktoś jest pozytywny a ktoś negatywny to też się nie spotkają" coś w tym jest :)

No tak, ale co jeśli np. jest ktoś w pracy kogo nie lubisz i on Ciebie, ale ta osoba i reszta się dogadują? To wtedy się spotykacie raczej ... niestety ;]

Gość gratulacje doświadczeń
na ja nie mam zbytnio spektakularnych sukcesów

Gość pewna wariatka z kafe
jak dokonam pewnego cudu to o tym napisze ok ;) ??

Gość pewna wariatka z kafe
ludzie którzy dbają o dobre myślenie nie potzrebują wróżb ;) to furtka dla szatana :( dlaczego wszędzie się reklamujesz??

Gość taka jedna wariatka z kafe
działa w przeciwieństwie do tego co mówi ta gruba prezenterka w dzieńdobry TVN ..gdyby ona wierzyła w to to by gruba i zgorzkniała nie była :)

Gość żulietta........
hmmm ciężko powiedzieć a drobiazgi mogą być?