Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaaa

długosc wytrysku

Polecane posty

Gość nnnmmm,,,,mnnn
a jak jest u was z plynem preejakulacyjnym. bo u mnie leci i leci jak jestem podniecony

Gość roccom
U mnie jest róznie przewaznie 6 do nawet 12 skurczów gdy leci nasienie i poóźniej jeszcze kilka gdy nic nie leci . Przy piewszych 3 do 6 wylatuje nasienie przy kolejnych tylko wypływa . Myślę że ilość nasienia zależy od długości stosunku oraz tego kiedy ostatnio miałem wytrysk . Im dłuższa przerwa tym jest go więcej . Płyn pre-ejekulacyjny jest ale to ledwie kilka kropelek , które widać np. przy oralu

a czy jest ktos w stanie odpowiedziec mi na pytanie od czego zalezy ilosc wylanej spermy przy wytrysku? zawsze zastanawialo mnie to pytanie.

roccom ja i moj partner potrafimy uprawiac sex 4 razy w ciagu nocy i ilosc spermy za kazdym razem jest mniej wiecej taka sama wiec juz sama nie rozumiem.

Gość gdlschimlw
przede wszystki zalezy od stopnia podniecenia...Sperma z jader mimo ze ktos sie nie kocha i tak jest wchlaniana przez organiz...W jadrach nie uzbiera sie wiecej spermy niz moze a zajmuje to facetowi okolo doby..To ze ktos po tygodniu mial orgazm nie znaczy to ze przez tydzien mu sie zbieralo, poprostu byl bardzo podniecony...Gdyby twoj partner 4 razy sobie zwalil konia to nie mialby takiej samej ilosci wytrysku, i nigdy facet nie pozbedzie sie calego naseinia ppdczas jednego wytrysku...Ilosc spermy zalezy przedewszystkim od wielkosci jader