Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

******** krosty na plecach *****

Polecane posty

W październiku biorę ślub. mam pewien problem - kiedyś byłam głupia i wyciskałam wszystkie syfki na plecach i teraz zostały mi blizny i ciemniejsze plamy. Jak się tego pozbyć?? Chciałabym miec sukienkę z odsłoniętymi plecami :(

Możesz spróbować krem do rozjaśniania przebarwień lub krem na blizny. Plamy powinny zrobić się jaśniejsze. A oprócz tego pillingi - wyrównają trochę kolor skóry, no i ewentualnie trochę pudru...choć tego nie jestem pewna :)

A mogłabyś polecić mi jakiś krem?? A myślicie że solarium może pomóc????

Niestety nie pamiętam nazwy, ale moja mama używała jakiegoś kremu na przebarwienia, które pojawiły jej się w ostatniej ciąży i było widać rożnice. Myślę, że farmaceutka w aptece najlepiej doradzi :)

Nie wiem jak jest z bliznami, ale chyba wszystkie przebarwienia, znamiona - pod wpływem promieni słonecznych czy też solarium stają się bardziej widoczne. Ja np. latem jak długo przebywam na słońcu to mam całą twarz piegach- zimą ich w ogóle nie widać.

o kurcze niesamowite. a wczesniej w cieple miesiace nie przeszkadzalo ci ze masz takie nieladne plecy? dopiero jak slub? nieoruzmiem takiego podejscia.

Pewnie że przeszkadzało i się strasznie tego wstydzę. Ale cóż, kiedyś byłam młoda i głupia, myślałam, że zniknie :(

a ja polecam wizytę u kosmetyczki. Ja mam problem z plecami ponieważ po chodzeniu na masaże od oliwki zrobiły mi się straszne krostki, idę dzisiaj na oczyszczenie plecków i mam nadzieję, że będzie oki. Tobie radzę iść najpier tam i się zapytać co kosmetyczka mogłaby na to poradzić. POtem ewentualnie do dermatologa :)