Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzik

mój były dzisiaj odbierze odde mnie swoje rzeczy

Polecane posty

Gość gryzik

kurcze nie jestesmy od 3 tyg.razem.po 3 latach zwiazku od odchodzi przez aparat i głupia kłotnie.. w niedziele widziałam go z nowa panna... napisałam mu sms ze miaąłm mu odwiesc rzeczy w nidziele ale natknełam sie na nich.,.to mi odpisał ze nie powinnam był jechac tam..i ze dzisiaj sam je odbierze.. umieram nienawidze go..chciałabym umrzec i nie czuc tego bólu

a ty ciągle o tym samym :D trzeba było nie kraść aparatu :P

Gość gryzik
wiadomo ze nie ukradłam wziełam i zapomniałam mu p0owedziec bo wrzuciał do torebki a on mnie zagadał i poszłam otwierac brame i zapomniała,m...

Gość gryzik
on twierdzi ze ta panne poznał juz po naszym roztaniu..no ale jesli tak to szybko ja do domu zaprasza..kurwa nienawidze go

wzięłaś bez pytania i nie oddałaś = ukradłaś :P Skoro go nienawidzisz, to przestań sobie nim głowe zawracać. Co cie obchodzi z kim się spotyka.

Gość Jeżeli tak szybko
sie pocieszył to widocznie wasz związek nie był trwały ... Lepiej , że się rozstaliście ... Nie wiem dlaczego pojecha łaś mu zawozic jego rzeczy, trzerba było zadzwonić, że dajesz mu termin do ... żeby zabrał swoję ciuchy i koniec kropka? Jesteś jego tragarzem?

Gość odighoigvndsjkvcnsdl
a o co chodzi z tym aparatem??

Gość poranne czytanie kafeteriii
bo facectowi nigdy nie mozna ufac do konca... okazuje sie, ze nie znasz kgoos z kim bylas przez 3 lata

Gość poranne czytanie kafeteriii
powiem ci, ze na drugi raz jak bedziesz w zwiazku to nie daj sie facetowi tak łatwo, trzymaj go na dystans, nie sypija z nim, badz niedotspna. moze dzieki temu trafisz na kogos wartosciowego. pozdrawiam ciebie, to ci przejdzie za jakis czas, prawie kazda przez to przeszla

Gość z powodu głupiego aparatu
się rozstaliście? nie wierze. on na pewno tą nową laskę miał na oku, to był tylko pretekst do zerwania.