Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

kobiety odpowiedzcie mi na pytanko

Polecane posty

juz w 2 topikach wyczytałam, ze podczas stosunku a raczej po pierwszym razie i paru nastepnych nie czuły penisa w sobie......... dopiero po czasie zaczeły intensywniej go odczuwac.i miec przyjemnosśc kurwa pierwsze słysze

ja tak mialam..z moim pierwszym nie czulam nic..znaczy czulam,ze jest w srodku,ale zero podniety...3 minuty po tym jak wszedl bylam sucha jak pieprz.... z nowym jest zupelnie inaczej...jak wchodzi to przy kazdym otarciu eksplozja:) nawet nie myslalam,ze tak moze byc:)

ja sie niczym nie stresowalam..przez rok go nie czulam...koles robil cos nietak...bo kurde z moim obecnym po 3 miesiacach mialam moj pierwszy orgazm pochwowy!

Ja nie pamietam Ale powiem ze moj 1 raz byl piekny i choc troche bolalo to czulam penisa cala moja cipka.

Ja to bardzo nisko na jezdzca i mam orgazm pochwowy,czesto jestem po nim tak zmeczona ..........

Gość Anitkaaa
Ja tam wszystko czulam i bylo zajebiscie, wprawdzie nie mialam orgazmu, ale bzykalismy sie pare godzin i przerobilismy pol kamasutry. Facet byl wykonczony pozniej, a ja nawet nie. Ale duzo zalezy od faceta, musi spelniac minimalne wymagania, dobrze jak nie traci wzwodu i potrafi wytrzymac chociaz pare minut w jednej pozycji i rownomiernym tempie.

Gość Anitkaaa
Jesli facet tego nie potrafi, ja prawdopodobnie nie bede wstanie nauczyc sie miec z nim orgazm pozczas stosunku.

Szczera, poczytałem Cię trochę. Podoba mi się jak myślisz. Pozdrawiam.

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Wczoraj przeżyłam swój pierwszy raz :) I na początku tez zupełnie "go" nie czułam... Pierwsza myśl to wogóle załamka... Ale potem bylo coaz milej... :) Powiedziałam chłopakowie,żeby starał się o własną przyjemnośc... kiedy widziałam jak dochodzi tak mnie to podjarało,że samej zaczeło mi byc dobrze,ale to fakt... za 1 razem niezbyt czuc go w środku...

Gość Anitkaaa
Dop******lam dziś każdemu -> no zgadza sie, ale musza byc spelnione te wymagania o ktorych napisalam. Jesli facet nie ma odpowiednio twardego wzwodu to chocbym nie wiem jakie cuda robila, o orgazmie pochwowym moge zapomniec. najwyzej bede miala mila niespodzianke jak sie jednak trafi tak raz na pare miesiecy :P

szczera dziewczyna Na stres najlepsza książka z DRUKOWANYMI literami