Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfg

ggg

Polecane posty

Gość gfg

:O

Gość gfg
on jest doswiadczony i nawet sie nie spodziewa bo wlasnie bo ja juz mam swoje latka 26! az wstyd sie przyznawac jak ja mam to powiedziec? boje sie ze mnie wysmieje uzna za dziwaczke ciagle czytam na roznych forach ze takie osoby wg niektorych sa nienormalneitd poza tym to dorosly dosw facet oczekuje dobrego seksu a co ja mu moge dac? boze ale mi wstyd i glupio ost caly czas sie klocimy zaczynam sie od niego odsuwac ostatnio anwet wyrzucilam go z domu jak przyszedl jak zbieram sie do rozmowy cala sie tzrese lzy plyna mi do oczu mam ochote sie rozryczec on patzry na mnie jak na idiotke wcale sie nie dziwie ostatnio nawet mu pow ze moze powinien poszukac innej dziewczyny ... odbija mi co ja mam robic? czy sa tutaj dorosle osoby doswiadczone ktore cos mi poradza?

Gość gfg
on jest doswiadczony i nawet sie nie spodziewa bo wlasnie bo ja juz mam swoje latka 26! :( az wstyd sie przyznawac :O :P jak ja mam to powiedziec? boje sie ze mnie wysmieje uzna za dziwaczke ciagle czytam na roznych forach ze takie osoby wg niektorych sa nienormalneitd poza tym to dorosly dosw facet oczekuje dobrego seksu a co ja mu moge dac? boze ale mi wstyd i glupio ost caly czas sie klocimy zaczynam sie od niego odsuwac ostatnio anwet wyrzucilam go z domu jak przyszedl jak zbieram sie do rozmowy cala sie tzrese lzy plyna mi do oczu mam ochote sie rozryczec on patzry na mnie jak na idiotke wcale sie nie dziwie ostatnio nawet mu pow ze moze powinien poszukac innej dziewczyny ... odbija mi co ja mam robic? czy sa tutaj dorosle osoby doswiadczone ktore cos mi poradza?