Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

dziewczyny które całuja chłopaków...

Polecane posty

Gość eheehe

na przywitanie , co myslicie o takich? mają chłopaka i np zapoznają jakichś kolegów dopiero i odrazu cmok . nie rozumiem takich szmat:O jeszcze jak nie maja chłopaka to ostatecznie jestm w stanie to zrozumiec bo moze jakies niewyżyte albo nie doświadczyly czułośći i chcą jej od obcych ... co wy sądzicie na ten temat??

Gość eheehe
ani jedno ani drugie ale niektórzy uważają to za normalne :O niedlugo lizanie się z kolegami stanie się normalne :O ten świat schodzi na psy ... a właściwie na suki..

Gość eheehe
moj chlopak wymaga bym calowała go na powitanie po jądrach

Gość eheehe
odświeżam gdyż chce poznać opinie innych dziewczyn

Gość eheehe
hehe no miło by było podszywaczu:D:D

Gość eheehe
no kurwa piszta:P

Gość eheehe
a masz chłopaka? no własnie jesli sa dobrymi kumplami to ok ale cmokanie pierwszego lepszego, ja gdybym byla chlopakiem nie chcialabym \miec dziewczyny którą każdy może sobie cmoknąć i nie tylko pewnie..

Gość bnwiouefgib
jak sie kogos lubi to czemu nie, to calkiem mile

Gość eheehe
a chłopak co na to mówil:P?

Gość eheehe
takie niedomówienia są najgorsze:P jak sie czegos odrazu nie mowi to potem to narasta i są kłótnie;)

Ja nie mowie ze ja caluje moich kolegow na powitanie...ale sa tacy ktorzy sami to robia...albo po dluzszej przerwie nawet mnie sciskaja:P i zyje:P tylko moj chlopak nie moze przezyc:P ale jak dziewczyna sama sie caluje chlopaka na powitanie i to jeszcze takiego ktorego nie zna.....hmmm...tez mi sie to dziwne wydaje:P

Gość eheehe
a już myślałam że coś ze mna nie tak:D

Gość eheehe
oprawczyni i ciemiężycielka zgadzam się w 100% ;p

enamorada tu nie chodzi o zazdrosc....ale po prostu dziwnie to wyglada.....chociaz z drugiej strony mamy takie czasy ze to normalne:P

Gość eheehe
o nie nie ja nie jestem zazdrosna bo mojego chłopaka koleżanki nie cmokają (a niech by tylko spróbowały) , my akurat tak sie dobraliśmy że dla nas coś takiego jest niedopuszczalne i on takie dziewczyny uwaza za szmaty :P

tak tak niedługo będą się jebać z innymi i to tez bedzie normalne

Dla mnie to oznaka sympatii dla drugiego czlowieka, nie widze nic seksualnego w cmoku w policzek :P

Gość eheehe
no a potem życie jak w tych telenowelach gdzie sie wszyscy zdradzają i cmokaja niekoniecznie w policzek:D

jak dla mnie to nienormalne.... mówcie co chcecie ale to dziwne... sama tylko raz pożegnałam kogoś kogo właśnie poznałam buziakiem na do widzenia. Do tego zalotne spojrzenie. I do dziś jesteśmy parą. :P Więc nie wierze na buziaki bez erotyzmu, no chyba że rozdawane przez niewinne dziewczynki :P

Ja jestem bardzo... otwarta, haha. Przez rok mieszkalam w Hiszpanii, tam wszyscy sie witaja obowiazkowo cmokajac innych 2 razy, przebywam duzo wsrod ludzi z Ameryki Poludniowej - oni tez sie cmokaja i serdecznie witaja, a u mnie w pracy (pracuje z Anglikami) tez sie ciagle przytulamy na powitanie, cmokamy, glaskamy... nigdy bym nie pomyslala, ze ktos to moze zle odebrac :P albo byc o to zazdrosnym, to juz calkowita porazka :O

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaa
takie odnoszę wrażenie, że to cmokanie chłopaków w policzek to taki zwyczaj pokolenia gimnazjum. ja mam 24 lata i wśród moich rówieśników nie praktykowało się nigdy cmokania na powitanie - chyba że z najbliższymi kumpelkami! całować obcego faceta? eee..... a jeśli chodzi o dobrych kolegów - są wyjątki, ale mój zazdrosny narzeczony nie chce bym tak robiła, więc już tego nie robię. koledzy muszą wykazać pełne zrozumienie :)

Gość Blankaczarna
Normalka takie ciumkanie między przyjaciółmi.

Gość htrhbwrt