Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicyjka29

Mój chłopak jest taki niedomyślny, przeczytajcie!

Polecane posty

Gość felicyjka29

On musi miec wszystko jak krowie na rowie! Wczoraj miałam ochotę na małą kopulacyjkę, więc zadzwoniłam do niego i głsoem jak schrypnięta kotka albo Maria Peszek powiedziałam: "Wpadniesz do mnie po południu? Tylko pamiętaj o nowych gumach!". (bo ostatnim razem nam się skończyły, kupiłam kiedyś hurtowo 1000 szt, w Makro no ale w końcu zabrakło). Wykąpałam się, umyłam sracz bo zauważyłam żółte zacieki i w szlafroku czekam na niego a jego nie ma! Nagle słyszę jakieś stukanie od dołu, po paru minutach wyglądam przez okno a on z brudnymi rękami wychodzi z garażu. I cały zadowolony mówi, że wymienił mi w Matizie opony na letnie, bo przecież chciałam! :-o Od razu przeszła mi ochota. Tym bardziej, że zapowiadają ochłodzenie jeszcze i ta wymiana była przedwczesna, moim zdaniem... Inny przykład: siedzimy i oglądamy w TV "Warto rozmawiać". Poczułam znów ochotę na wieczorną kopulacyjkę, więc mówię: idź po kapary do lodówki! On się zdziwił , bo po co teraz kapary w occie ale nic nie powiedział i poszedł. A to byłl mój plan, bo kapary są pod półką z jajkami. Jak otworzył drzwi to powinien najpierw spojrzec na jajka i domyślić się, że mam ochotę żeby wypełnił mnie swoim białkiem męskim.I co? I co? Ten osioł wraca potrzech minutach z kaparami i mówi: "Masz, kochanie!" Ręce opadają :-( i srom :-(

Gość uk subs jest gupi
za te opony letnie 5/10 :classic_cool:

Gość a to łoś

Gość prooowoookejszyyyn
w dodatku slabe :O

Gość stryj Alojzy
mysle ze powinnas mowic bardziej wprost:o np wsadz mi serdela w bułeczke:D:D;)

Gość niewinny śliczny blondasek
ja tam mimo że jestem niewinna się nie obcyndalam tylko łapie Araba za fujare i do buzi. bom jeszcze dziecinna jest

albo że masz ochote na parówe :D i zamrugaj tak do niego zalotnie:d

z tym pierwszym to rzeczywiscie fest mało tęgi rozum ale z tymi jajami tez bym sie nie domysliła, masz troche smieszny tok rozumowania