Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modlinka

czym można zastąpić boler?

Polecane posty

Gość Modlinka

Witam wszystkich, większość kobiet tak jak ja jest już gospodyniami, żonami itp. Niedawno moja teściowa miała wylew mieszkała sama, po tym zdarzeniu razem z mężem postanowiliśmy ja wziąć do siebie aby u nas dochodziła do zdrowia, mama ma sparaliżowaną lewa stronę ciała dlatego często potrzebna jest jej pomoc a właściwie była bo coraz lepiej sama daje sobie rade, wiadomo ja młoda mąż młody nie jest dla na problemem wskakiwanie do wanny ale mama ma z tym duży problem, oboje musimy ja tam wkładać i wyciągać, mama zawsze była tęgą kobietą i tutaj zaczyna się nasz problem. Mamy maleńka łazienkę, w której chcemy zamontować prysznic dla mamy ale nie mamy gdzie umieścić bojlera bo mieszkamy w starym bloku. O podłączenie się do sieci tez nie ma mowy, w kuchnia także jest świeżo po remoncie i nie ma możliwości powieszenia w niej tego urządzenia, chciała bym mieć możliwość ogrzania wody w kuchni i w łazience przy umywalce i kabinie prysznicowej czy macie możne jakieś sugestie co do tego czym można zastąpić boler w przystępnej cenie?

Gość proponouje dwa rozwiązania
i chyba jedyne: to terma albo przepływowy ogrzewacz wody. Ale uprzedzam, że ciśnienie wody jest bardzo słabe jak w jednym i w drugim rozwiązaniu.