Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lbmlfnh

ma ktoś pomysł na danie z makaronem

Polecane posty

Gość lbmlfnh

hm jestem w ciąży 18 tc coś mnie łamie w krzyzu ze bnie mogfe się ruszać jadłam dziś tylko kanapke na sniadanie mąż w pracy do 19 a ja nie mam siły isć po zaakupy sklep 1,5 km o de mnie mieszkam na wsi w domu mam makaron zna ktoś dobry latwy i szybki przepis na danie z makaronem

ja biore morzone warzywa przysmazam na patelni,dodaje ziola i keczup...do tego ugotowany makaron..i jeszcze troche zapiec:) mniam...no albo jak masz twarog,to makarn z twarogiem i cukrem mniam:)

Gość mrrrrauuu
z serem bialym polany roztopionym maeslkiem, pychota :)

Gość lbmlfnh
m w domu maslo śmietanke do zupy ser topiony w plastrach keczup i to by było na tyle chyba zamał jak na dobre danie z makaronem :(

Gość ugotowac makaron a do tego
sos ktory przygotujesz tak: Pokroić cebulkę w kostkę, podsmażyć na oleju, nalać trochę wody do tego 2 łyżki przecieru pomidorowego, gotować na małym i w tym czasie przygotować zawiesinę, pól kubka śmietany+2 łyżki mąki, wymieszać dokładnie, wlać do sosu, sos przyprawić, gotować 5-7 minut i gotowe ;) Sos jest pyszny i łatwy do zrobienia

gotujemy brokuly, makaron, brokuly mieszamy z ugotowanym makaronem i podsmazamy, ma to sie polaczyc, pozniej dodajemy ser plesniowy i tyle, pyszne jest

Bami..takie danie z Surinami....jestem w holandii,a surinami to holenderska kolonia,wiec tu duzo ich kuchni...a bami to wlasnie makaron,pora,jajko,szynka i sos sojowy :)

Gość lbmlfnh
dzięki ide makaron gotować :) cos tam pododaje i napisze jak wyszło

Gość lbmlfnh
podsmazylam szynke cebule zalałam wywarem z kostki rosołowej i przypraw troce smietany dodalam makaron zapiekłam i posypalam serem mniammmmm

Gość pesyfonika
smacznego :)