Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka_mężatka

kolekcja ON THE MOVE - co sądzicie?

Polecane posty

No właśnie jak Wam się podoba najnowsza kolekcja reeboka dla kobiet? Mam zamiar kupić sobie uniwersalny strój na wyjście do miasta, do koleżanki czy na trening i chciałabym znać Wasze opinie na ten temat. Co polecacie? Chciałabym wybrać coś z tej kolekcji http://www.reebok.com/PL/#/womens?view=onTheMove ,bo mam już trochę rzeczy z reeboka, które pasowałyby również do tego zestawu. Strasznie mi się podoba strój modelki z linka a Wam?

Gość tvuil
nic specjalnego

Gość She83
jesli podoba ci sie taki styl to ok ale jak dla mnie to nic specjalnego. Na trening jest ok ale osobiscie nie wyszlabym w tym do miasta czy kolezanki. Ale jak wiadomo kazdy lubi cos innego

Gość chuda_ jak_ słomka
fajne te ciuszki, zauważyłyście że tą modelkę na zdjęciu można ubierać jak się kliknie w dany ciuch? jak na grze dla dzieciaków :D no więc mi się bardzo podoba taki zestaw te długie spodnie, top i bluza, fajna jest też ta sukienka :-) fajne fajne te ciuszki :D

Naciągnęłam męża na komplet na fitness z tej kolekcji:D Miałam kupić tylko jakąś bluzeczkę, ale była taka śliczna bluza w śliwkowym kolorze i czarne extra dopasowane spodnie, no i jak mężuś zobaczył jak wyglądam to kupił mi cały komplet hihi:)))) Ubrania są świetne, bardzo wygodne i mają porządny materiał odprowadzający wilgoć. teraz nawet na treningu czuję się pięknie.