Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela19

papierosy i ciaza

Polecane posty

Gość ewela19

Jest tu jakas kobieta co palila w ciazy??

Gość paląca
ja paliłam mimo ze nie uwazam tego za zachete by ktos palił

Gość ooo szykuje sie
kolejny awanturka???:D:D:D

Gość san siro to znowu
ty??????????????:O:O:O

kolejny temat w sam raz na popoludniowe avanti. Za chwile zleca sie fasoliny i Jania prawic kazania.

Gość ewela19
i jakie dziecko zdrowe urodzilyscie?? pytam powaznie

Gość to nie forum staraczkowe
przenies sie na nie to tam dopeiro bedzie jazda!:D

moja kolezanka jarala przez cala ciaze i urodzila zdrowe dziecko wiesz sa rowneiz tacy co cpaja 10 lat nalogowo i zyja pozniej dlugo i w dobrym zdrowiu ale po chuj ryzykowac?

Gość paląca
moje dziecko bylo i jak na razie jest zdrowe

>> moja kolezanka jarala przez cala ciaze i urodzila zdrowe dziecko Zdrowe teraz. Co wcale nie oznacza, że nie będzie rozwijało się wolniej od swoich rówieśników, czy, że w przysżłości nie będzie miała jakichś innych problemów zdrowotnych :o Suce która pali w ciąży zapierdoliłbym kopa w brzuch i poprawiłbym wolejem w morde, takie tępe kretynki nie powinny miec prawa do posiadania dzieci 🖐️

Gość moja kolezanka
paliła podczas obydwu ciaż, jedno dziecko jest zdrowe natomiast drugie ma porażenie być może zwiazane własnie z paleniem.

Gość san siro czyżby
twoja mamusia paliła gdy była w ciaży z tobą?:classic_cool:

Gość res.......
kolezanka urodzila dziewuszke ktora w wieku 5 lat waga i wzrostem przypomina 3 letnie dziecko. jest chuda i blada ciagle tylko zre cukierki ale to juz kolejny blad ....(ma anemie :o ) aha % tez pila przez cala ciaze

oj widze ze tu na serio pytacie. Nawet jezeli kolezanka kolezanki urodzila zdrowe dziecko to zawsze znajdzie sie taka ktora przez palenie dziecko stracila lub urodzila chore. Czy nie warto poswiecic sie przez te pare miesiecy i nie palic????? No chyba ze nie wytrzymasz 9 miesiecy bez papierosa ale czy potem do konca zycia wytrzymasz opiekujac sie chorym dzieckiem ....

Ty i te twoje drastyczne metody:-O no coz, jak ktos sie nie umie sie poswiecic nie powinien decydowac sie na dziecko

Gość ewela19
:( macie racje jednemu zaszkodzi drugiemu nie

>> Ty i te twoje drastyczne metody Do człowieka o mentalności świni należy podchodzić z mentalnością rzeźnika :o A nie jest drastycznym palenie podczas ciązy? :o Albo chlanie? :o >> no coz, jak ktos sie nie umie sie poswiecic nie powinien decydowac sie na dziecko Mądrze powiedziane, choć to nie chodzi o poświęcenie tylko resztki zdrowqego rozsądku 🖐️

Gość OLLLCCIIIAAAKK
to lepiej rzuć palenie, szkoda dzidziusia że sie będzie truł za każdym wciągnięciem dymu. Moja kumpela paliła i urodziła dziewczynkę z zespołem downa:( Twoje maleństwo nie ma wyboru, tylko Ty możesz zdecydować czy zapalisz teraz czy nie.

nie wiesz co to nalog chyba poza tym piszac o poswieceniu nie mialam na myslii tylko rzucenia palenia

Gość sasasasasasasasasasa
Bóg was zniszczyyyyyyyyy

>> nie wiesz co to nalog chyba Paliłem prawie 6 lat. Nie pale od roku. Wiem bardzo dobrz co to nałóg.

Gość Martin Poznań
Dla mnie laska z petem to jakaś patologia, brzydzę się takimi

Gość paląca
zgadzam sie lepiej rzucic bo niby po co ryzykowac? Ja sie nad tym nie zastanawialam i liczylam tez na to ze bedzie w porzadku. U mnie na szczescie bylo ale jak bedzie u ciebie to nie wiadomo wiec lepiej nie ryzykuj

Gość a to juz rozumiem
czemu san siro taki nerwowy i chamski...po prostu brakuje mu fajeczek więc go nosi!:classic_cool:

Dziewczyno postaraj się przestać palić, chociażby na okres ciąży i laktacji, rzucenie nałogu to jest nic w porównaniu z wychowywaniem chorego dziecka, z poczuciem winy że męczy się przez naszą głupotę.

e tam a co z tymi co pala 15 lat? kazdy zreszta uzalenia sie w innym stopniu ja popalam odkad skonczylam 14 lat i sie nigdy nie wciagnelam na powaznie

Ja paliłam przed ciążą kilka lat, kiedy dowiedziałam się, że spodziewamy się dzidziusia nawet nie miałam się nad czym zastanawiać tylko od razu rzuciłam. Da się, czasem mi brakuje papierosa ale na prawdę się da. To kwestia priorytetów...