Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość softlan..

Niemiecki płyn do płukania Softlan, miała któraś z Was?

Polecane posty

Gość asfg
coś ostatnio własnie sie popsuł softlan,pachnie już słabiej i trzeba go wiecej wlewac,nawet ten niebieski.A zielony konwaliowy to już dawno jest,ja go miałam jako pierwszy softlan kilka lat temu

Gość softlan sie nie popsuł
wiem bo sama go sprzedaje:-PTo ludzie u których go kupujecie go rozcienczaja:-POt, nasz polski zwyczaj robienia w hooja kogo sie da:-P

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
Ja kupuje w piotrze i pawle i na pewno nikt tu nie rozciencza... Softlan sie zepsul i tyle- jak wleje sie ilosc z etykiety to ubrania wcale nie pachna...(mowie o niebieskim Softlanie) Obecnie duzo lepszy jest Silan.

Gość biały .............
super ja też używam

Gość ja kupuje softlan
u pana na targu i jest niezastąpiony. Kupowałam lenor i silan w sklepie, ale ubrania wcale nie pachniały. Po softlanie pachną po wyjęciu z pralki, przy prasowaniu i podczas noszenia. Zawsze kupowałam niebieski i nie wiem jak z innymi. Mam pytanie do użytkowników niemieckiej chemii - używacie proszków do prania w tabletkach? ja zawsze kupowałam persil i ariel, a ostatnio są jakieś kłopoty ze sprowadzaniem, moje zaprzyjaźnione punkty już od dwóch miesięcy nie mają tych proszków. Wiecie coś> Dla mnie w tabletkach są najlepsze.

Gość kagote
Dziewczyny jesli macie mozliwosc kupcie SOFTLAN AROMATHERAPY ze Szwecji.Nie da sie go porownac z zadnym innym plynem.Najnowszy zielony o zapachu olejkow oraz miety jest nieziemski.ubrania nie noszone wyprane w nim nawet po roku pachna w szafie.probowalam ten z Niemiec i jest znacznie slabszy.

Gość gość
Powoduje alergie u małych dzieci ten biały

Gość gość
Jest wykupywany w niemczech poniewaz jest lepszy od lenora

Gość gość
Tak używam Zielony Aroma sensitive jest b. dobry kupiony w Niemczech. Zamówiłem u nas w bexpress;zobaczymy;porównamy. mam nadzieję że nie będzie "polskiego kombinowania"

Gość gość
używam softlan niebieski i mimo że już zdjęłam ubrania z suszarki to nadal pachnie w lazience tym płynem

Gość marzec9012
zapraszam na zakupy Softlan , Waschkonig hurt-anna.pl

Gość gość
Pachnie pięknie i bardzo długo się trzyma. uwielbia kokosowy. nie jest duszący.

Gość gość
a spróbujcie malinowy softlan ,lepszego nie miałam ,ludzie zaczepiaja mnie pytajac czym pachne :D

Gość gość
Używam od dobrych 9 LAt B. dobry, czasem zmieniam na Lenor

Gość Softlan plyn do plukania

Skusilam sie na ten plyn bo mial dobre opinie niestety mocno sie zawiodlam. Nie czuc go w ogole!! Po silanie i lenorze wyjmujac ciuchy z szafki czuje zapach a po tym dziadostwie nawet po wyjeciu z pralki nic nie czuc. Nie polecam

Gość Maryla866

Przetestowałam Softlan i bardzo podobają mi się ich zapachy, długo utrzymują się na ubraniach. Zaopatruję się w większą ilość w internecie i mam pewność, że są to produkty importowane z Niemiec. 
Polecam osobiście sklep od którego kupuję. euroshop24h.pl

Jak dla mnie Softlan Rote Fruchte & Jaśmin wygrywa, zapach niesamowity 🙂