Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

___Nuska

czy możliwa ciąza?

Polecane posty

witam... mam pytanko ponieważ mam bardzo nie regulanre cykle... ostatni wynosił 23 dni... kochałam sie z chłopakiem w 11 dniu cyklu przy czym zakończył we mnie i tak było również dwa dni pozniej... w niedziele zauwarzyłam na bieliźnie jakiś dziwny brązowy śluz wraz z pobolewającym jak na @ bólem... a od soboty dziwnie mi sie odbija dosłownie jak zaczne nie moge dać sobie rady... ;/ i juz drugi lub trzeci dzien czuje sie strasznie senna... do @ pozostały prawie dwa tyg. wiec za wczesnie na test jak myślicie czy możliwe że moge być w ciazy?? ;) prosze o podpowiedź i pozdrawiam wszystkie kobietki starające się :)

hehe :0 dzięki tylko wiesz... ten ból minął zostało tylko to odbijanie ale senność nadal czuje... agdy sprawdzałam sobie dzisaj wejśćie do pochwy było strasznie ciasne... matko ja juz sama nie wiem... ;/

O matko! Ironizowałam!!!!!! Nie wierz tak do końca wszystkim tu na Kafe. Nikt Ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie, poczekaj do terminu @ i zrób test.

heheh no spoko ale w sumie to dziwne troche to odbijanie sie i ta dziwne wydzielina ciemna razem z bolem jak na @ kilka dni po stosunku