Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena12345.

mój chłopak chce miec teraz dziecko

Polecane posty

Gość Milena12345.

mam 19 lat i od ponad 3 lat mam faceta (25 lat). chodzi o to ze on od pewnego czasu zamęcza mnie o dziecko, nie ma dnia zeby o tym nie mówił, zachwyca sie maluchami, odkąd jego siostra urodziła synka kompletnie zwariował. ja chce miec dziecko ale co najmniej za 4 lata a on juz, nie wiem jak z nim rozmawiac

Gość Milena12345.
.....

Gość Milena12345.
nie o to chodzi ze chce mnie usidlis, planujemy wspólne zycie, wspolne mieszkanie slub dzieci... ale ja myslalam zeby dziecko miec za pare lat, ale jemu juz sie chyba włączył jakies instynkt ojcowski, moze to dlatego ze jest troszke starszy ode mnie, nie wiem

Gość niebieski softlan
też tak miałam, nic tylko dziecko i dziecko, a potem mu coś odbiło i zaczął mi grozić że mnie zabije, żebym uważała jak przechodzę przez pasy bo może mnie coś rozjechać. Kupy sie to nie trzyma, najpierw takie wyznania i prośby o dziecko a potem przyszłą matkę swoich dzieci chciał zabić. Poj eb :O

Gość kruleffna
ja bym jednak postawila na swoim.on zaspokoi swoje ojcowskie instynkty a ty bedziesz miala zmarnowana mlodosc.nie daj sie.

Gość Milena12345.
zmarnowaną młodośc, nie do konca, ja tez uwielbiam maluchy, ale mysle ze teraz nie mamy warunków na to

Gość Sage
Kup mu psa. Może na razie to ostudzi jego zapędy. A Ty trzymaj się! Powiedz mu, że nie czujesz się wystarczająco gotowa, dojrzała itp.

Gość kruleffna
no wlasnie a jakie macie warunki? mieszkanie,praca?nie mowie o Tobie oczywiscie tylko o nim

Gość Milena12345.
tylko ze ja widze jak on pragnie dziecka i żałuje ze nie jestem choc te 2 lata starsza, on pracuje, fakt ze mieszka z rodzicami ale mają duzy dom przepisany na niego bo jest jedynakiem. mysle ze utrzymałby nas bez problemu. ale ja sobie nie wyobrazam teraz takiej odpowiedzialności..

A nie boisz się, że jak zrobicie sobie dziecko bez zawarcia związku małżeńskiego to wszystko może się rozlecieć? Przecież to wielka odpowiedzialność. Istnieje pewne ryzyko, że facet pod naporem obowiązków ucieknie... Jak nie będziecie związani to łatwo mu będzie, z kolei rozwieść się jest trudno.

Gość Milena12345.
no tak on nie ma na mysli zeby teraz juz spłodzic dziecko,ale zeby juz zacząc myslec o slubie, pobrac sie i zaraz postarac sie o dziecko, ale ja sobie nie wyobrazam byc teraz żoną mając 19 lat, troche za szybko

Gość Milena12345.
lily allen- no tego akurat sie nie boje

To powiedz mu stanowczo, że tego nie chcesz! Siłą Cię do ołtarza nie zaciągnie.

Gość Rilla__
To jest jedynakiem czy ma soiostrę, która ostatnio urodziła synka? ;)

Gość nananannaaaaa
ile on zarabia? tak z ciekawosci

juz nawet nie chodzi o to ile zarabia...koles odziedziczy dom po rodzicach,wiec domyslam sie,ze bedziecie mieli mieszkac z nimi pod jednym dachem?poczytaj tu troche jak to wyglada z tesciami u nich w domu...on do pracy,a ciebie beda konczyc

Gość milena12345.
tak jest jedynakiem, dziecko urodziła jego siostra cioteczna, dobrze z nimi zyją, czesto widzi tego malucha i moze dlatego tak go wzieło, nie mam pojecia, poprostu zamecza mnie rozmowami o dziecku, ostatnio nawet w złosci powiedzialam ze nie chce miec nigdy dzieci i widziałam ze zrobiło mu sie strasznie przykro. pytacie ile zarabia, na nasz region całkiem sporo, moja odpowiedz nic wam nie da bo inne są stawki w warszawie inne na sląsku a inne na pomorzu

mam nadzieje, że to prowokacja...:-o Zastanów się jeszcze? Czy macie warunki, aby wychowywać dziecko? Stałą prace, mieszkanie ?

Gość anikkkkkaaa1
dlaczego nie chcesz miec dziecka, skoro sie tak kochacie i macie warunki to wezcie slub, postarajcie sie o dziecko. do tego czasu napewno miną jakies 2 lata albo i wiecej (formalnosci slubne, przygotowania, ciąza) wiec nie bedziesz juz nastolatką. a facet młodziutki juz nie jest i moze po prostu przyszedł jego czas i to naturalne, musissz sama zdecydowac

Gość Milena12345.
anikkkka- własnie o to chodzi ze on mi cały czas powtarza to samo co ty napisałas

Gość Milena12345.
no wlasnie mi tez sie to nie usmiecha, juz wolałabym z moimi ale u nas znowy jest mniejsze mieszkanie. na samodzielne nas narazie napewno nie stac

Gość 8574078052
dziewczyno masz 19 lat, naprawdę z dziećmi poczekaj najmarniej z 6 lat na cholerę to tobie? w wieku 19 lat też byłam bardzo zakochana i to też był ten jedyny teraz mam 24 lata i już nie mam z nim kontaktu jesteś młoda, daj sobie szansę, żeby życie ciebie jeszcze czymś przyjemnym zaskoczyło może inny mężczyzna, może wyjazd, może może dziecko juz jakoś ustawi twoje życie za mała na to jesteś teraz

Gość 8574078052
acha i uważam, ze zachowanie twojego faceta jest SKRAJNIE egoistyczne i nieodpowiedzialne

nie rob tego w takim razie...uwalisz sie na cale zycie...ja tez mialam chlopaka z niebios w wieku 19 lat..jak patrze na niego przez pryzmat mojewgo obecnego,to byl zalosny dupek. nie mowie,ze twoj taki jest,ale mieszkanie z tesciami to najgorsze rozwiazanie.jestes nie u siebie,to oni stawiaja zasady,bo zyjesz w ICH domu.zrobi ci dziecko i juz jestes udupiona.gdzie pojdziesz?za co bedziesz zyla?mlodej matki samotnej nikt zatrudnic nie chce.do anglii nie pojdziesz,bo jak sama z malym dzieckiem. najpierw skoncz szkole,znajdz prace,zeby jak cos,to zawsze miec punkt wyjscia,nigdy ale to nigdy nie mozesz byc od kogos w 100% zalezna.powiedz,ze chcesz mieszkac na swoim i musisz najpierw pracowac,zeby was bylo stac.a dom jak odziedziczy to wtedy mozecie sie zawsze przeniesc.

Gość jeremy kyle
no niezle, koles chce cie zapylic i usiedlic w domu. masz dopiero 19 lat dziewczyno ! czy wiesz na jak obowiazek bys sie pisala gdybys zgodzila sie na dziecko. jestes za mloda, potrzebujesz czasu, poza tym sam porod to masakryczna sprawa. poza tym masz egoistycznego faceta . w wieku 25 nie ma mowy o instynkcie ! wiec niech ci oczu nie mydli. pamietaj, ze jak mu ulegniesz to twoje zycie moze legnac w gruzach. ja jak mialam 19 lat tez myslalam , zebede z owczesnym facetem do konca swiata .

Gość lola 253
Moim zdaniem Twój chłopak jest skrajnie nieodpowiedzialny. na dziecko przyjdzie jeszcze czas. narazie powinna sie dla was liczyc praca, mieszkanie żeby zapewnic dziecku odpowiednie warunki.pozdrawiam

Gość jeremy kyle
poza tym, za ta kase ktora pojdzie na dziecko to popodrozujcie sobie przez pare lat i cieszcie sie WOLNOSCIA !!!!!

Gość 888888888888888888
Jest jedynakiem, a oszalał na punkcie dziecka swojej siostry? Hmm?