Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lip Care

ze 112 kg......

Polecane posty

Gość Lip Care

Gość sara1938292
.... tylko chudnąć :P chyba że jesteś 250 cm facetem :P

Gość Lip Care
jeszcze 2 miesiące temu ważyłam 112 kg, teraz jest mnie mniej o jakieś 7 :) dokładnie 7,5 postawiłam sobie cel - schudnę, nie pierwszy raz walczę z nadwagą. mam 23 lata :) zapraszam Panie i Panów do wspólnego odchudzania :) s t a r t!!!!!

Gość Lip Care
Sara masz świętą rację :D jestem niewysoka 168 cm .....tylko gruba...

Gość sara1938292
Lip care! :) ja też miałąm mega nadwage... przy wzroscie 150 cm ważyłam 70 kilo :P czyli przelicając to tak mniej wiecej jak ty :) I wiesz co?? zrobiłam sobie taką dietke, może nie zdrową ale ŚWIETNĄ! najpierw zrobiłam diete kopenhaską... po 13 dniach mialam malutki żołądek i nie miałam ochoty na duze posiłki tylko maluteńkie ale wiecej ich potrzebowałam... po kopenhasce schudłam 10 kilo potem jeszcze 4 kilo... potem codzienie jadłam jak najwiecej jajek i płatków fitness... i na co jeszcze mialam ochotke nie przekraczając 1000 kcal... a potem już jadłam co chcialam ale nie wiecej niz 1500 kcal... tym sposobem teraz waże 58 kilogramów jestem z siebie bardzo dumna... naprawde polecam kopenhaske :)

Gość Lip Care
ja na tej kopenhaskiej nie daję rady niestety, ale mam już opracowana inną zdrową dietę :) idzie całkiem normalnie :) 7 kg w dwa miesiące uważam, że to dobry wynik jak na mnie ;) ktoś chętny jest?

Gość gruba_Alla
przy tak dużej wadze to mało schudłaś w dwa miesiące, ale fajnie i tyle.

Gość Lip Care
wg mnie to jest dużo. lekarz powiedział by dwa kilo na miesiąc, ale ciągle by spadało. no i spada powoli :) mnie to zadowala :) w sumie to nie sztuka szybko zrzucić kilogramy...... ważne by na długo.....kiedyś szybko schudłam dużo i wróciło jeszcze więcej- fakt z mojej winy

Gość Lip Care
poza tym..... teraz mam prawdziwy cel :D

ja juz tez wszystkich diet cud probowałam, kopenhaska, kapuściana, norweska itp itd po wszystkich miałam efekt jo jo. Teraz przez tydzien jadłam same jabłka i schudłam 3 kg.

Gość kruleffna
ja tam jestem pelna podziwu ze potrafilas doprowadzic sie dotakiego stanu:/ nie mozna bylo przy np 90kg spojrzec na wage i zaczac dzialac?!

Gość Lip Care
widocznie nie można było...... osoba, która nie ma problemów z nadwagą nie ma co się wypowiadać, bo poza problemem okropnego wyglądu u grubasów nic nie widzi.

Gość Lip Care
Joannad 3 kg w tydzień no no no :) ja tam zostaje przy swojej diecie. jak ktoś będzie ciekawy dam znać. fakt jest taki - to mozolna praca, ale bez jojo :) no i zdrowo :) do jutra buziaki ludziki :)

Gość kruleffna
no akurat mam i tez sie odchudzam tylko,ze jak widze na wadze jakas gorna granice wagi przy ktorej wygladam znosnie to dzialam.na przyszlosc zycze tego samego;)

Gość Lip Care
to gratuluje :P :) zaczyna robić się wiosennie....:) trzeba rower wyciągnąć powoli :)

Gość Lip Care
no kobitki co z Wami :)?

Gość kikikikikikiki
HEY I Ja do Was dołacze...mam 176 i waze 100 kg to jajwieksza waga w moim zyciu i jestem nia załamana!!!!! moja waga jest wina troche choboby i chormonow a troche moja sama bo lubie jesc.... a moja zmora jest jedzenie wieczorem.... dzis w nocy kiedy nie mogłam zasnąc bo znow mnie bolały plecy postanowiłam sobie dosc jescze na wiosne zeszłego roku wazyłam 75 i do tej wagi chce wrócic bo wtedy najlepiej sie czułam.......moze byc 70 2 lata temu tez mialam taka jazde wazyłam juz 90 ale wziełam sie za siebie i w ciagu 3 miesiecy dzieki duzemu uporowi i checi schudniecia schudłam do 75 i było super....ale niestety moje ciało zaczeło fiksowac...i teraz znow zaczynam walke mam nadzieje ze udana :)

Gość kikikikikikiki
upsss przepraszam za błedy.....chyba za szybko chciałam napisac

Gość Lic Care
:) no to zaczynamy razem :) też mam 168 cm :) jupi jupi jej :) i niestety ta nadwaga :/ damy sobie radę

Gość kikikikikikiki
Ja dzis na sniadanko zjadłam activie i wypiłam duzy kubek czerwonej herbatki.....i 2 tab therma line...kolo 10 mam zamiar pocwiczyc...bo jestm na l4 z córa to mam troszke czasu

Gość Lic Care
ja wypiłam szklankę zupy ogórkowej, bo na obiad nie będę mogła tego zjeść, na szczęście zupka bez śmietany i bez nic :) wywar z ogórków ;) hehehe a do tego herbata bez cukru :)

Gość Lic Care
kobitki jak mam zaczernić swój nick? nie chce by ktos mi się wkradł :/ i jakoś źle cos napisał

Gość załamana psychicznie
hej , dzięki za zaproszenie do topicu , widze ze jestesmy na tym topicu w podobnym wieku i o podobnej wadze , ja jzu szczerze mowiac nie wiem jak mam sie dietowac , ograniczenie jedzenia nic nie daje, waga ani drgnie , musze siec hyba poratować jakąś terapią wstrzasową ale nie wiem czy dam rade np na kopenhaskiej bo rok temu na niej bylam i mdlałam, coś mi sie wydaje ze spróbuje z tydzień polecieć na tej proteinowej , widze ze dziewczyny na niej chudnaą, chcialabym moze zacząc brac zelixe albo meridie ale boje sie bo pare lat temu moja kolezanka przez to umarła...juz nie wiem co robic:(

Gość kikikikikikiki
załamana psychicznie-wszystko tylko nie ZELIXA !!! to jest mega trucizna...ja ja brałam ok miesiac nic ne schudłam a problemy miałam ze lepiej niie wspominac.Ja schudłam 2 lata temu na adipeksie tez dziadostwo ale pomogło...pare miesiecy wczesniej tez chciałam ale juz na mnie nei działa :( wiec teraz została mi silna wola motywacja no i Wy :) A moze cos o sobie napiszemy. Ja mam 25 lat mam 4-ro letnia córe Natalke pracuje jestem wesoła(chyba jak wszystkie grubaski ;) ) szczera i zwariowana.Mieszkam na slasku :)

Gość Lic Care
a ja jestem wściekła bo nie moge nicku zaczernić ;) jestem wesoła, zaręczona i śmiechowa myślę....a i czasem upierdliwa :)co chcecie wiedzieć o mnie? powiem wszystko :D

Dziewczynki darujcie sobie meridie ti tego typu specyfiki...jednemu pomoże a jednemu zaszkodzi. mi endokrynolog dał recepte kupilam pobralam 14 dni i do szpitala mimo ze badania pod kontem meridii miałam robione :( bardzo fajnie jest szybko chudnąć, ale nie zawsze zdrowo. teraz idzie mi lepiej i jestem zadowolona bo nawet jeśli te marne dla niektórych 7 kg które zrzuciłam to nic, to dla mnie to sukces bo poradziłam sobie sama! i każdej to polecam :) zamiast na meridię pieniążki na karnet na siłownie basen czy aerobik i gitara :D

Gość kikikikikikiki
no własnie wszystko hihi -wiek -skad jestes -co porabiasz Ja dodam ze pracuje w firmie telekomunikacyjnej. GŁODNA JESTEMMMMMMMM !!!!!!!!!!!! i sie zastanawiam co by tu zjesc zeby nie byc głodnym Mezus mi włąsnie swieze bułeczki przywiozł bo miał nocke...ale oczywiscie ich nie zjem :) Ja sie teraz bede brac za sprzatanko ale jeszcze tu wroce :)

Gość załamana psychicznie
ja sobie czytam wlasnie o tej diecie proteinowej, chyba warto spróbowac , tymbardziej ze pierwsza faza trwa od 5 do 10 dni wiec dam rade i zobacze czy schudne , jak nie to poprostu znów przejde na 1000 kcal, tylko bedzie troche trudniej bo za tydzień mam chrzest mojej córci no i same wiecie , imprezka... z zelixy rezygnuje , musze dbac o zdrowie , w koncu mam juz dla kogo życ:)