Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm ciezka sprawa

KLUB ANTY-MAMA - kto ma tak ze jak słyszy o ciązy ....

Polecane posty

Gość mama z przymusu
Niby każdy może wyrazić Swoje zdanie, a jednak nie każdy...Autorka topiku grzecznie wyraziła Swoje zdanie i nie każda która wchodzi na to forum musi się ciążą i wychowywaniem dzieci podniecać. Ja jestem w 8 mcu nieplanowanej ciąży i powodów do radości nie widzę, wręcz jest coraz gorzej i miło jest przeczytać kulturalne wypowiedzi myślących podobnie (tzn, że ciąża, poród i macierzyństwo to nie dla wszystkich radość i jedyny słuszny cel w życiu). Ale takiego chamstwa i naskakiwania dzieciatych na bezdzietne i odwrotnie po prostu nie znoszę!!!! Trochę kultury!!!

Gość golo
a ja naiwnie myslalam, ze to forum jest dla kobiet, ktore sa lub chca byc matkami a nie odwrotnie. Moze swoje pytania o ciaze i macierzysntwo maja zamieszczac na forum zakupy albo seriale :( Takie tematy typu "nieznosze jak kobieta cieszy sie ze jest w ciazy" chyba jednak powinny byc na innym forum

Gość dorcia33
Ja tez mam dość tych topikow o ciazy ,dzieciach i porodach.Sama za jakis czas bede sie starac o dziecko,ale jestem pewna ,ze nie bede wypisywac takich prymitywnych pytan i mało tego w kółko tych samych.Porazka.Coz jednak mozna poradzic,,,,widocznie jest takie zapotrzebowanie:-(

Gość gryzzedla
tak jak jeszcze autorkę jestem w stanie zrozumieć, że się wnerwia jak koleżanki w kółko o tym samym gadają (każda monotematyczność jest nudna i wnerwiająca), tak dorcia33 --> no bez przesady. Nie chcesz, nie czytaj, nikt cię tu na siłę nie trzyma. Masz dość forum to idź gdzie indziej. I zobaczysz jak zajdziesz w ciążę ile głupich pytań ci do głowy przyjdzie :P

Gość dorcia33
Nie sądze:-)Wybacz ,ale pytania typu..czy orgazm zaszkodzi mojej ciazy..i wiele innych.Naprawde rz..gac sie chce.A nie sposob nie trafic na te tematy ,bo az roi sie od nich:-(

Gość to po co tu wchodzisz
jak Ci się nie podoba co przyszłe lub obecne matki piszą? idź sobie na inne forum, a nie pieprzysz głupoty! to Wy jesteście głupie kwoki co nie mają co robić! nie interesuje ich ciąża a włażą, czytają, zakładają jakieś durne topiki, po co to robisz? nudzi Ci się w domu? zajmij się swoim życiem, a nie życiem ciężarnych siedzących sobie na forum! co one Ci takiego robią? nie chcesz nie czytaj proste i logiczne, ale dla Ciebie chyba nie!

Gość JA I JUŻ
Wiecie co? Cos wam powiem. Sama mam dwoje dzieci, odkad pamietam , marzyłam aby byc mamą. Uwazam że dzieci nadaja sens mojemu zyciu, ale jak widze te durne topiki pt. "starania o dzidzie od poniedziałku - kto ze mną " to az mi sie coś robi i mysle że takie osoby nie dojrzały do tego żeby miec dzieci...

no ale czemu nie potrafisz zrozumieć ich szczęścia i chęci posiadania dziecka? sama je masz, a się dziwisz! są to najczęściej długo starające się kobiety, które chciałyby wreszcie ujrzeć na świecie swoje potomstwo i piszą sobie, szukają kobiet podobnych do siebie, by wymienić informacje, poglądy, tworzą swoją grupę społeczną, trochę wyrozumiałości, jak Was to tak bardzo drażni to po prostu nie wchodźcie, nie czytajcie, internet jest miejscem swobodnego wyrażania swojego zdania, więc czemu potępiacie te kobiety? po prostu przenieście się gdzie indziej albo wcale nie wchodźcie na kafeterie, to takie trudne? po prostu widać, że Wam się nudzi kiedy wpisujecie takie bzdury!

Gość jestem matką
ale muszę zgodzić się z jednym ciąża to nic przyjemnego. Poród nie wiem, bo nie rodzilam sn. Nad dzieckiem z zachwytu tez nie sikam:P Nie kazda matka to nawiedzona kobieta ktora ma bzika na punkcie swojego dziecka.

Gość tydgvu
taki temat to na antykoncepcji nie ????

no tak, może i nie nawiedzona na punkcie swojego dziecka, ale nie można potępiać za to, że sobie kobiety tutaj piszą i wymieniają się informacjami, to ich sprawa w jak jakim stopniu zaawansowania jest ich troska, miłość i zaciekawienie dziećmi nienarodzonymi jak i tymi co już są...a powtarzam, kobiety, które mniej to obchodzi lub wcale niech poszukają innych zajęć, a nie obrażają i wypisują głupoty na kafeterii, do pracy proszę w takim razie jak się nie podoba kafeteria! wolny kraj!

Gość właśnie po co wchodzisz
dokładnie, jak nie chcą "bachorów" niech sobie zakładają kluby anty-mam na antykoncepcji, a nie forum dla matek i ciężarnych, bo one były, są i będą i skoro tak się troszczą o swoje maleństwa to są dobrymi ludźmi pełnymi miłości, a Wy potępiający widać zgorzkniałe dziady! co Was to obchodzi co te dziewczyny sobie tutaj piszą? idźcie pograć w szachy albo powalić głową w ścianę, może tak wyładujecie swój gniew!

Gość tydgvu
na stronie głównej forum pisze o czym dane forum jest i na antykoncepcji pisze że DLA TYCH CO SIĘ CIĄŻY Wystrzegają więc jak ktos ma takie przekonania niech tam pisze ALe jak dla mnie to to nie są przekonania a PROWOKACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem matką
zgadzam się że jak komuś się ten dział nie podoba niech nie wchodzi i nie czyta. Mnie też czasem tutaj denerwują niektóre pytania wiec rzadko tu wchodze. Najbardziej jednak denerwuja mnie głupie nastolatki z pytaniem "czy to ciąża?" wiec nie czytam tego i takie tematy omijam szerokim łukiem.

może prowokacja, ale jeśli nie warto takim osobom zwrócić uwagę, bo to, że nie chcą mieć dzieci lub mają, ale nie uważają je za dar, szczęście itd nie znaczy, że mają zakładać durne kluby anty-mam na forum o dziwo, dla mam:/ także proszę iść gdzie indziej prowokować! tu dla takich miejsca nie ma...

i masz rację, omijasz szerokim łukiem, nie czytasz tego i jesteś szczęśliwa, a inni złośliwcy zakładają beznadziejne kluby anty i wypisują bzdury albo obrażają inne matki! i po co to? lepiej się zająć czymś pożytecznym, a nie siedzeniem tam, gdzie nam się nie podoba i obrażaniem innych tylko za to, że baaardzo kochają swoje dzieci i widzą świat przez różowe okulary? brak tolerancji, totalny!

Gość mama z przymusu
Fakt, że stwierdzenia Klub Anty-Mama ktoś nie przemyślał, bo każda, nawet najlepiej zabezpieczająca się kobieta może zostać matką. A pomiędzy topikami "staraczek" i "ciężaróweczek" można znaleźć tu przydatne informacje :)