Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati3390

zakochałam sie w przyjaciółce

Polecane posty

Gość Pati3390

Jakiś rok temu stwierdziłam że na pewno pociągają mnie dziewczyny. Od około 9 miesięcy przyjaźnie się z pewną dziewczyną i ... zakochałam się w niej. Niestety ona jest hetero i ani myśli nawet o zwykłym pocałowaniu mnie. Jesteśmy bardzo bliskimi przyjaciółkami i dlatego jest mi jeszcze ciężej. Jestem z nią tak blisko ale jednocześnie ona jest po za moim zasięgiem. Jakieś 2 dni temu powiedziałam jej że się zakochałam. Szczerze mówiąc ... po jej dotychczasowym zachowaniu wnioskowałam że może coś do mnie czuje ... coś ponad przyjaźń. Zawsze mówiła ze to nie jest zwykła przyjaźń .. ze to coś ponad. Dlatego miałam nadzieje . Niestety myliłam sie. Jedyne co od niej usłyszałam to to że gdyby była bi to napewno byłybyśmy razem ale nie jest .. więc sprawa jest jasna. Co ja mam zrobić ? Nie wiem czy o nią walczyć , próbować przekonać żebyśmy chociaż spróbowały , czy dać sobie już spokój. ? Ja nie potrafie o niej zapomnieć. Cały czas o niej myśle , chce ją pocalować itp. ale nie moge ... Prosze powiedzcie co o tym myślicie .

Gość vaginalizator
daj se spokoj , stracisz przyjaciolke to jakby sie gej pchal do hetero w dupe no wez

Gość Kunekunta
Ja na miejscu przyjaciółki kazałabym Ci spadać... Bez kitu.

Gość skoro jest hetero
i tylko hetero, to to nie ma sensu. lepiej sie odkochaj i znajdz sobie dziewczyne les albo bi....:(

Gość Polak Patryjota
jebać lesby

Gość skoro ona nie chce
i jesteście takimi bliskimi przyjaciółkami, to musi ci wystarczyć taka bliskość. może po jakimś czasie ona też poczuje do ciebie to co ty do niej. ale nie wiadomo. narazie nie zmuszaj jej, jeśli nie chcesz jej stracić. czekaj, może znajdzie sie ktoś inny, w kim sie zakochasz, i może ta osobo odwzajemni to uczucie. I PARE SŁÓW DO "Polak Patryjota" sam sie jeb. nie wpier...aj sie tam gdzie cie nie chcą.

Gość olllga
przeżyłam dokładnie to samo... tyle,że moja mnie pocałowała..i całuje d tej pory. co ja odbieram jako jjakiś znak.. a gdy o tym jej mówię, to znaczy pytam się.. ona mówi,że nie mogłaby być z dziewczyną... a więc skąd te ciągłe pocałunki?...