Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

co radzicie?

Polecane posty

hej. postanowilam zrzucic pare kilo do lata. nie jestem jednak na zadnej diecie bo tego nie lubie, po prostu odstawilam calkowicie slodycze i jem mniej. sniadanie - platki, obiad - duza kanapka. na kolacje jem zawsze dwie skibki chleba, niestety odkad odstawilam slodycze to bardzo mi ich brakuje wiec smaruje te skibki nutella, mysliscie ze przez to nie schudne? czy to tak duzo kalorii? lepiej obkladac chleb czyms innym czy to nie duzy grzech?

Źle źle źle!!! Odchudzanie to nie znaczy głodzenie. Powinnaś najadać się do syta, żeby nie myśleć o pokarmie. A zarazem niskokalorycznie żeby schudnąć. Polecam wybrać się do dietetyka, on ustali Ci odpowiednią i zdrową dietę. Bardzo ważny jest wysiłek fizyczny. Bez niego nie utrzymasz uzyskanej wagi. A poza tym stosując obecną dietę możesz sobie tylko zaszkodzić. Nie dostarczasz organizmowi dostatecznych ilości składników odżywczych. Możesz się nawet rozchorować .

moze tylko na 1 kawalek chleba nakladaj ta nutelle.... Przedw wsyztskim zmiejsz porcje ktore jesz, tak zeby sie nie objesc ale najesc...no i ostatni posilek zjedz jakies 5h przed snem.. Tylko bez ruchu przy takiej \'diecie\' to chyba duzo nie schudniesz...

nie chce duzo chudnac to po pierwsze, juz kiedys sie tak odchudzalam czyli mniej jedzac i schudlam tyle ile chcialam. wysilek fizyczny oczywiscie tez dolaczam. i nie glodze sie, jem tyle ile potrzebuje tylko w mniejszych ilosciach.

Nutella jest niesamowicie kaloryczna. Smaruj kanapki dżemem niskosłodzonym

no to jak nie chcesz duzo schudnac to ja bym jednak ten normalny obiad sobie ajdla ;) nie znam sie tak bardzo dobrze...tylko tyle co slyszalam..ale zamaist tej kanapki na obiad ugotuj sobie lepiej np.jakies mieso (koniecznie gotowane) i do tego warzywa...nawet lepiej organizm takie cos spali

ok to bede smarowac kanapki czyms innym, sproboje sie moze przerzucic na ogorka lub pomidora. a co do obiadu to nie mam wyboru - jem w szkole, obiady nie sa zbyt smaczne wiec wole pojsc na te kanapke.