Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona20ona

jak powiedziec chlopakowi ze chce dostawac klapsy ?

Polecane posty

Gość ona20ona

pytanie bardziej do dziewczyn ;) jakis czas temu w sumie przypadkowo natknelam sie na stronke o spankingu i musze pryznac ze zaczelam myslec ze moglby byc to calkiem fajny "dodatek"do seksu.w sumie sama nie wiem czemu ale jakos strasznie wstdze sie powiedziec o tym narzeczonemu(mimo ze jestesmy razem juz spoooro czasu). uwazam ze mogloby byc to calkiem fajne ale tylko wtedy gdy i mi i jemu bedzie sprawialo to przyjemnosc.obawiam sie jednak ze moze go to w ogole nie zainteresowac;/.w spraach lozkowych jest duzo bardziej smielszy niz ja dlatego mysle ze chyba sam by zaproponowal takie"zabawy" jesli mialby na to ochote-ale to tylko moje przypuszczenia. czy ktoras z was byla w podobnej sytuacji? w jaki sposob powiediec o tym narzeczonemu? (wiem ze to glupie ze kilka(zapewne prostych) zdan tak ciezko mi przychodzi powiedziec ;P) licze na mala pomoc;) pozdrawiam ;*

weź jego łapę i się walnij kilka razy ..... załapie

Gość TAK WłASNIE
MIALAM PODOBNY PROBLEM,CHCILAM KLAPSA,ALE WSTYDZILAM SIE POWIEDZIEC- RAZ KUMPELA MI PODPOWIEDZIALA CO ROBIC- POWIEDZ MU "JESTEM NIEGRZECZNA DZIEWCZYNKA,DAJ MI KLAPSA" WEZ JEGO REKE,BY WIEDZIAL ZE MOWISZ POWAZNIE I UDERZ SIE NIA PO CZYM JęKNIJ Z ROZKOSZY ABY WIEDZIAL ZE JEST CI DOBRZE;) U MNIE TO ZADZIALALO. POTEM MOZESZ PROBOWAC Z PRZEDMIOTAMI;)

TAK WłASNIE Tak własnie zrób.Jak bedzie ciebie w koncu uderzał mów cicho ,że juz nie bedziesz . Pamietaj ,żeby cie jednocześnie posuwał. Odleci razem z Tobą. Zademonstrował bym no ale wiesz............

Gość Aee
Musisz sie przelamac,jak sie ejst z esoba dlugo,to trzeba umeic ze soba rozmawiac.. ja tam mojemu chlopakowi powiedzialam,ze mnie rkeca klapsy i przede wszystkim - samo lapanie za dupe. Teraz sam to uwielbia ;]