Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

--czy musze mieć skierowanie od ortodonty, aby usunąć ósemki?__

Polecane posty

Gość ihaha

od zawsze mamkrzywe zęby, nie mocno, ale jednak. nosiłam kiedyś aparat ruchomy, ale przyniósł znikome efekty. mam bardzo małą szczekę, zęby maja bardzo małomiejsca. teraz wyrastają mi ósemki i już czuję, jak zeby jeszcze bardziej mi się ściesnią. na dodatek wczoraj wyczułam językiem ósemkę, która rośnie jakos tak dziwnie wysoko, jakby na boku. Chciałabym usunąć te zęby- czy musze mieć skierowanie od ortodonty? usuwałabym prywatnie

Gość ihaha

Gość ihaha
o rany, czy ja moge jeden raz liczyć tutaj na odpowiedź. jak coś nie dotyczy sztucznych cycków, to juz pies z kulawa noga się nie zainteresuje :O

Gość jesli prywatnie
to skierowanie niepotrzebne

Gość ja miałam usuwane
usuń jak najszybciej, bo ci się zęby poprzesuwają tak jak mi prywatnie skierowanie nie jest potrzebne oczywiście idziesz z tym do chirurga szczękowego, zrób najpierw prześwietlenie punktowe każdej ósemki zabieg nic nie boli, potem tylko spuchniesz, nic strasznego

Gość ihaha
dzieki. Szczerze mówiąc wolałabym zostawic te ósemki w spokoju, bo to najbardziej ukorzenione zęby. A jakbym chciała zamiast tego usunąć siódemki, które nie są idealnie zdrowe. Wtedy to moze zwykły dentysta prawda?