Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaGlupia

Nie Chcem Żyć co zrobić..?

Polecane posty

Gość TaGlupia

Nie Chce Mi Sie Żyć;(( Nic Mi Nie Wychodzi.Nauka sie pogarsza Rodzice sie drą i przezywają że jestem debilką że cofam sie w rozwoju!! W Nauce mi Nie idzie a oni maja za to pretensje!! Cały czas Tylko "w głowie ci sie przewraca" Nic Innego nie mówią ;(( Mam 14 lat a wszystko wokół mnie jest do dupy Ten Świat Jest Do Dupy!! Ciełam sie I Tne Pomóżcie Błagam!! Ja Już Nie Wytrzymuje ;(( Co Ja Mam Zrobić Ja Sie Ucze ;(( ??..Oni Nic Nie Rozumieją..;((

a ja mam 18 lat :) jak będziesz przed maturą to zobaczysz że uczysz się dla siebie :) rodzice- czasem sobie trzeba przy nich usiąsc i opowiedziec co słychać, z czym sobie nie radzisz. Rodzice często zakazują zamiast prosić kiedy widzą że tylko tak mogą coś osiągnąć. Debilką nie jesteś :) tylko wiecej optymizmu. A ciąć się nie tnij bo brzydkie blizny zostają a dobry krem 300 zł ;)

a ja mam 18 lat :) jak będziesz przed maturą to zobaczysz że uczysz się dla siebie :) rodzice- czasem sobie trzeba przy nich usiąsc i opowiedziec co słychać, z czym sobie nie radzisz. Rodzice często zakazują zamiast prosić kiedy widzą że tylko tak mogą coś osiągnąć. Debilką nie jesteś :) tylko wiecej optymizmu. A ciąć się nie tnij bo brzydkie blizny zostają a dobry krem 300 zł ;)

a Lilly allen (dzięki ktoorej slucham wlasnie ladnej piosenki :D fuck you , fuck you very very lucuh :) ) oraz vampire przez którą nie pójdę na Uj :D niech sobie juz odpoczną bo zaczynają głupie rzeczy pisac :) i mało przydatne

Ale ja piszę serio. Jak ktoś sobie nie radzi z nauką to korki są najlepszym rozwiązaniem. Bardzo dużo pomagają. A autorka przecież ma właśnie problemy z nauką i przez to wpada w depresję.

ale w wieku 14 lat wszystkie zadania to wykuwanie na pamięć, tam jeszcze nie ma skąplikowanych zadan fizycznych i matematycznych. mi się wydaje ze po prostu nie ma wsparcia w domu przez co brak jej sił

Dla osób w tym wieku mogą być skomplikowane. Moje siostry mają też tyle lat i brały korki z języków i przedmiotów ścisłych. Od razu im lepiej szło... W naukę warto inwestować