Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeee tam też mamy

Znowu gadają o tym gościu z Kanady

Polecane posty

Gość eeeeeeeeee tam też mamy

co go policja zabiła paralizatorami. W TVN oczywiście. Jeszcze chwila i ogłoszą facia świętym męczennikiem :P

Gość padasniegpadasnieggg
powinni z to beknac! w koncu zabili bezbronnego czlowieka!

Gość to ja ci życzę abyś znalazła
się w kraju, którego języka nie znasz i żeby w zamian za to też cię tak potraktowano...

Gość olinkaaaa
Tak to jest jak Polaczek majac rodzine za granica nie raczy nauczyc sie obcego jezyka w stopniu komunikatywnym.Wyjezdza za granicę,nikt po niego nie wychodzi.Zaczyna się wsciekac i wtedy zycie traci.

to ze nie znam jezyka to nie znaczy ze ktos ma mnie tak potraktowac!!! wypraszam sobie!!! chamstwo!!! zeby zabic odrazu!!

Gość Amira Amira
olinkaaa jaka Ty madra jesteś. Jak Twój facet albo ktoś z rodziny wyjedzie do Japonii albo Tajlandii to też odrazu zasiądziesz nad książkami i bedziesz się uczyła japońskiego???? Jak bede miała przesiadkę w Niemczech to muszę się nauczyć niemieckiego? A jak w Szwecji to szwedzkiego, tak? To jest Twoje rozumowanie? Puknij się w swój głupi łeb i przeczytaj co napisałaś jeszcze raz. Co ma piernik do wiatraka? Życzę Tobie też takiej sytuacji. Nie znasz języka, jesteś w szoku, zagubiona i znęcają się nad Tobą. Ten człowiek był bezbronny i KAŻDY oglądający nagranie z lotniska widzi, ze był chory. A własnie policjanci, zimni i bez serca myśleli tak jak Ty. Polaczek - cudzoziemiec to możemy mu "dać czadu" . Who cares? No i sie doigrali, niech sie teraz tłumaczą i gubią w zeznaniach bo fakty są na filmie.

Gość olinkaaaa
Amira Amira--jezyk angielski jest językiem ktorym porozumiesz sie w kazdym kraju.

to byla wina tych policiatow mogli sie inaczej za niego zabrac a nie odrazu paralizatorem

Gość olinkaaaa
Ten Gosc w Kanadzie mogł byc troszke bardziej opanowany.

olinkaaa ale masz nasrane pod kopula wspolczuje!!

Gość olinkaaaa
padasniegpadasnieggg---niestety,taka prawda.Polacy w wiekszosci nei znaja obcego jezyka.Wyjezdzaja,sa znerwicopwani.Stwarzaja sytuacje konfliktowe.

ale jaki ma znaczenie czy znał jezyk czy nie, czy był Polakim czy Niemcem? człowiek to człowiek! a n nie był jakis chory czy cś? bo chyba niemozliwe zeby tak sie max wkurwił? no a nawet jakby tak było, niewazne! to napewno nie była obrona konieczna tego czarnoskórego policjanta! watpie zeby załatwił 4 ludzi zszywaczem...

Gość jjjjfgjfgjfgj
niektórzy nie nadawaja sie na taki zawod i na chama sie pchaja. kilku uzbrojonych nie dawało sobie rady z jednym bezbronnym...................................................... domniemałam sie ze nie przechodzili zadnego szkolenia tylko to jak uzywac paralizatora, nie potrafili uzyc siły wobec jednego....... załosne biedactwa

Gość Kanadyjka
a po co takie dziadostwo przyjeżdża do nas ?

Gość jjjjfgjfgjfgj
spieprzaj na bambus pseudo kanadyjko :D:D:D:D :O

Gość to ja ci życzę abyś znalazła
no widzisz olinka - nawet nie wiesz, że w Kanadzie to po francusku bardziej...

Gość olinkaaaa
to ja ci życzę abyś znalazła--wiem,ze jez.fran.jest urzedowym jezykiem w Kanadzie.Chodziło mi o uniwersalny jezyk jakim jest jez.ang.