Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjjj

bóle brzucha w ciąży

Polecane posty

Gość majjjj

jestem w 4 tygodniu ciąży od niedawna boli mnie brzuch strasznie się boje poniewasz 8 miesięcy temu poroniłam ..... dziewczyny poradzcie mi co powinam zrobić w tej sytuacji do lekaża jeszcze za wcześnie

Gość ktosxx
moim zdaniem nie jest za wczesnie na lekarza, wlasnie on Ci najlepiej doradzi!!

Gość powinnas pójsc do lekarza
a dlaczego za wcześnie do lekarza ???? powinnaś pójść natychmiast po leki na podtrzymanie ciąży i zapobiegające poronieniu, jak można nie wiedzieć takich rzeczy ????????? weź no -spę, a jutro biegiem do lekarza !

Gość majjjj
ale inne dziewczyny muwią że to nie grożne

Gość wiktoria.jaaaaaaaaaaa
dziewczyno jak juz raz poronilas to pakuj dupe i do lekarza ile ty masz lat ja juz dawno bym byla u lekarza.za wczesnie co ty pierdolisz poronilas wiec musisz sie pilnowac.a kiedy sie idzie do lekarza w 4 miesiacu.

Gość majjjj
boli mnie ale nie codzieniee

no wlasnie i leki na podtrzymanie ciazy powinnas brac skoro raz poronilas.to teraz lekarz ci je przepisze odrazu.po tyg,ciazy powinnas juz je brac a ty w 4 i kurwa przed kompem siedzisz

boze jaka ty jestes glupia.podstawowych rzeczy nie wiesz nie wypowiadam sie tu juz,bo mi kurwa cisnienie podnioslas rob co chcesz ty bedziesz plakac

Gość o matko nie mogę
ja nie maiłam poronienia , a jak w 4 tyg zaczął mnie bolec brzuch to lekarz od razu mi zapisał leki na podtrzymanie ! a ty poroniłaś i tak to lekceważysz? może chcesz znowu poronić ??? zamiast iść do lekarza to siedzisz przed kompem ! nie mogę, co z ciebie za matka????