Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczekująca rady

Czy warto?

Polecane posty

Gość Oczekująca rady
J.D.R dziękuje Ty chyba mi najbardziej pomogłeś...:) już jestem spokojna!

Gość Oczekująca rady
Koralowa Tobie też dziękuje... Na prawde mi pomogliście:)

terefere kuku oczywiście że nie, ale bądźmy szczerzy 99% dupereli jednak jest prezentami z serii nie wiadomo, co z tym zrobić i gdzie to upchnąć.

Gość terefere kuku
dlatego staram sie kupowac znajomym to co naprawde im sie bedzie podobac i sie przyda i sama dostaje rownie male a fajne prezenty .

A to już zupełnie inna historia, bo to akurat sama namietnie praktykuję ;-) Ale co ma zrobić takie zakochane chłopczę, ani zapytać, ani przyznać się, że funduszy brak...

Gość Oczekująca rady
Hehe no właśnieeee!:D

A skoro lubisz kwiaty, możesz przy najbliższej okazji pozachwycać się nad wystawą kwiaciarni. Jeżeli mądra zniego główka powinien zrozumieć ;-)

Gość Oczekująca rady
Okej... zobaczę, co da się zrobić:)

Jaki jest naprawdę, z czasem z niego wyjdzie. Plus dla niego za złożenie życzeń. Mój "przyjaciel" zapomniał o mnie w Dniu Kobiet. To jest naprawdę smutne. A to, ze nie dał Ci prezentu? Może w ogóle nie miał pieniędzy, może w ogóle zabrakło mu koncepcji albo po prostu nie obchodzi urodzin, imienin. Może dla niego prezenty w ogóle nie mają znaczenia, bo nie mial mu kto pokazać, że one w ogóle mają jakiś głębszy, niematerialny wymiar. Dzisiaj część ludzi kontestuje pewne zachowania, przeciwko którym nie przyszłoby w ogóle do głowy buntować się naszym rodzicom. Niektórzy nie obchodzą Bożego Narodzenia, Wielkanocy, w ogóle nie uznają żadnych świąt, także imienin, urodzin. Niektórzy nie zauważają Walentynek, bo widzą w nich tylko komercję.