Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różek z czekladą

juz mam dosć poszukiwań sukienki

Polecane posty

Gość różek z czekladą

Ostatnio znalazłam nawet fajną i w rozsądnej cenie, ale nie byłam przygotowana na przymiarkę. Tak się juz nastawiłam, że ją kupię. Jutro mam jechać do przymiarki i zaczynam się bać, że jak ją drugi raz zobaczę to mi się odwidzi albo będzie nieładnie leżeć. A juz chciałabym mieć zakup sukni za sobą, nie chce mi się latać po salonach, zwłaszcza, że jestem ograniczona finansami.

Gość zolwikk
ale masz problem

Gość kotka222
powei mci ze czesto pierwszy wybor jest najlepszy. a jaka chc esz sukienke biala czy jakas inna??

Gość różek z czekladą
białą prosta sukienkę chcę. Z jednej strony chce prostą, bo taka do mnie bardziej pasuje i taka bardziej mi się podoba. Z drugie strony ślubj est raz w życiu, jedyna okazja, zeby zaszaleć i nie wiem czy za jakiś czas nie bede żałować, że nie zrobiłam się bardziej na księżniczkę.

Gość różek z czekladą
Mnie interesuje raczej tylko małopolskie, bo chciałabym sukienke przymierzyć. I na bieżąco sprawdza allegro, ale jeszcze nic godnego uwagi nie znalazłam. Tzn ciężko mi dogodzić, bo mam juz swój ideał, ale niestety jest poza moim zasięgiem finansowym

Gość fufufufufj
o jezu straszny ten welon jak to brzydko wygląda jak to dzicko tak gniecie ten materiał

Gość hhhmmmmm
w takiej to co najwyzej moglabym isc spac