Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytan mam 100

PYTANIE DO MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość Pytan mam 100

Co mężczyźni doceniaja w kobietach? Mowa o charakterze.

Gość Pytan mam 100
a co z szacunkiem? z okazywaniem uczuc? Jak reaguja mężczyźni na pytania typu 'dlaczego ze mna jestes?' 'zalezy ci na mnie?'

Kochającemu mężczyźnie nie zadaje się takich pytań, bo on powinien to okazywać zanim takie pytanie przyjdzie kobiecie do głowy ;) Oczekują wszystkiego po trochu, przede wszystkim uczciwości, tolerancji, wierności, inteligencji, poczucia humoru, radości..

Gość vvvvv
nie oszukujmy się - najważniejsza jest zaradność czyli umiejętnosć zarabiania dużych pieniędzy

Gość vvvvv
nie bede przeciez za wszystko sam płacił :classic_cool:

Gość fddfdfdffd
moim zdaniem faceci najbardziej nie lubią gdy baba się kłóci i jest kapryśna Czyli lubią gdy jest: wyrozumiala, rozsądna, taka że umie łagodzić konflikty zamiast zaostrzać, niesfochowana

Gość Pytan mam 100
A co jesli, kobieta lubi zadawac pytania czy mężczyźnie na niej zależy, bo lubi słuchać jak on mówi, że mu zależy. No tak, z tym 'niesfochowana' tyle że cięzko teraz taka znaleźć

Jeśli jesteś z facetem, to chyba czujesz, że mu na tobie zależy i dostrzegasz to. A takie co chwilę pytanie czy mu na tobie zależy, to jakby szukanie potwierdzenia, to tak jakby nie dostrzegałaś tego, tak jakby byłaś z nim bo on mówi, że mu zależy w odpowiedzi na twoje pytanie. Z resztą ja uważam że ciągłe pytanie o to faceta byłoby bez sensu, to raczej on powinien od siebie powiedzieć, że mu zależy na tobie, w trudnych sytuacjach każda kobieta chciałaby to usłyszeć. Ale to moje zdanie.