Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1509

pytanko-

Polecane posty

Gość monia1509

witam tak w skrocie miesiac temu musialam zaczac brac pigulki choc bardzo niechetnie ze wzgledu na poronienie z powodu cytomegali w poniedzialek zaczelam 7 dniowa przerwe w zeszly poniedzialek okres nie wystapil teraz juz wirus sie cofnal wiec pigulki odstawilam i jest juz wtorek a akresu brak no i zastanawia mnie co jest grane jakie jest prawdopodobienstwo wystapienia ciazy??? i kiedy powinien pojawic sie okres po odstawieniu pigulek jezeli nie pojawil sie w trakcie przerwy i jaki moze byc inny powod znikniecia mojego okresu???? pomocy!!!!!!!!!!!!

1. skończyłaś całe opakowanie?2. brałas prawidłowo, nie zapomniała ani jednej?3. jak rozumiem - jesteś już ósmy dzień bez tabletki i nadal nie ma krwawienia?

Gość monia1509
tak bralam cale opakowanie bardzo regularnie i tak dobrze mnie zrozumialas 8 dzien buuuu

Gość monia1509
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak się może zdarzyć. Na ulotce napisano, że brak krwawienia w jednej przerwie to jeszcze nie powód do zmartwień ale dla pewności należy wykluczyć ciążę (czyli zrobić jutro test).

Gość monia1509
normalnie si boje

spokojnie, ja też to przeszłam, wiele dziewczyn nie miało krwawienia w jednej przerwie - bez ciazy - przyczyn może być wiele ale niewątpliwie kontrola u gin wskazana niezależnie od wyniku testu

Gość monia1509
a w jakim czasie po odstawieniu wogole powinien sie pojawic okres???????/