Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsahjnmkj

przedluzanie wlosow

Polecane posty

Gość dsahjnmkj

Mam pytanko ,czy moze ktos z was przedluzal wlosy?Bo slyszalam ,ze sie strasznie niszcza .Co o tym sadzicie

to zalezy od wlosa, i od tego w jaki sposob beda przedluzane a wlosy moze nie tyle co sie niszcza ale wypadaja nie wiem czy chodzi Ci o twoje wlosy czy o te przedluzane, jezeli chodzi o przedluzane to syntetyczne np sie niszcza, ale sa do tego specjalnie szczotki do rozczesywania takich wlosow i olejki ktore utrzymuja je w dobrym stanie, naturalne wlosy sa najkorzystniejsze

Gość dsahjnmkj
pytam ogolnie czy warto przedluzac i czy nie niszcza sie chodzi mi o moje wlosy.Chciala bym tymi europejskimi przedluzyc

Gość odradzamm
mialam i nie polecam....!!!!!

Gość dsahjnmkj
a co niszcza sie tak?

Gość odradzamm
tak, niszcza sie poza tym jesli swoje masz cienkie to pasemka odpadaja. Ja mialam naturalne, eurpejskie. Poza tym zeby to cholerstwo czasem rozczesac to trzeba anielskiej cierpliwosci. Ocierajac sie o plecy po prostu bardzo sie koltunia i niezbyt ciekawie to wyglada. Ogolnie nigdy wiecej przedluzania!!!!

Gość dsahjnmkj
czyli zrezygnowac?

Gość odradzamm
hmmmmm rob jak uwazasz, ja nie polecam! Moja kolezanka tez sciagnela i powiedziala,z e juz nigdy wiecej nie przedluzy. Wedlug mnie lepiej zadbac i zainwestowac pieniadze w swoje naturalne wloski. Doczepiane wlosy sa niestety cholernie problematyczne i niszcza naturalne wlosy

Gość dsahjnmkj
ok dzieki

Gość odradzamm
nie ma za co :)

Moja siositra ma przedłuzane włosy - na clipsy ;) Czyli kupiła sobie dwa pasma włosów i doczepia je sobie kiedy chce. wygladaja cudnie, ani troche nie niszcza ;) Kupywała je w Irlandii za 50 euro - naturalne.

Ja przedłużam sobie włosy od roku na mikroringi z silikonem i jestem bardzo zadowolona. Przepinałam je już 3 razy i nic się z nimi nie dzieje. Mój fryzjer zakłada najmiejsze i najcieńsze a to ważne bo nic się wtedy nie czuje. Długo zajęło mi szukanie dobrego fryzjera ale się udało. Taka mała rada - dziewczyny jak będziecie szukały profesjonalisty do przedłużenia to najlepiej żeby miał dużo zdjęć swoich klientek przed i po bo widać wtedy że ta osoba zna się na rzeczy bo ma dowód na mnóstwo takich zabiegow.

moje dwie koleżanki przedłużyły sobie włosy u dziewczyny która nawet nie była fryzjerką. HoRRor jak ona im to zrobiła. Byly nie zadowolone i złe i się nie dziwię. Moja fryzjerka u ktorej ja przedłużam sobie włosy powiedziała że jeśli ktoś nie zna się na proporcjach włosow to może drugiemu zrobić krzywdę przy przedłużaniu . Ja nie jestem fryzjerką ale dla mnie to logiczne.

Dziewczyny jesli nie będziecie nawilżać włosów albo kupiłyście je dosć tanio to takie sytuacje jak plątanie sie będzie normalne. Ja zapłaciłam za włosy z przedłużeniem 870 zl i z nimi nie mam zadnego problemu. Kiedys jak to robiłam sobie pierwszy raz to zapłaciłam za wszystko 400 zł i faktycznie wtedy to była porażka. Po prostu co tu oczekiwać od tak tanich włosów. Jak chcecie być zadowolone to lepiej dołożyć troszkę pieniążków

acha jeszcze jedno. Nie ma takiej metody na świecie żeby z czasem nie wyczesywał się pojedyńczy włos. Ja nie jestem fryzjerem ale to dla mnie normalne że nie ma kammiennych zgrzewów bo by to raniło nam głowy. Wszystkie zgrzewy muszą być delikatne żeby ich nie było czuc. To wszystko tłumaczyła mi moja fryzjerka od przedłużania i jest to logiczne - wszystko się z czasem zużywa dlatego w przypadku włosów gdzies z czasem zaczyna uciekać ale to może się zdażyć tylko podczas czesania. Dziewczyny ze swojego doświadczenia wiem że na gorąco nigdy więcej sobie nie przedłuze włosow - zrobiłam to raz i dla mnie to nie było rewelacyjne rozwiązanie. Po tamtym razie teraz przedłużam sobie tylko na najmiejsze mikroringi z silikonem i to wam polecam ale róbcie to proszę tylko w profesjonalnym salonie który może sie pochwalić jakimiś dowodami np zdjęciami że faktycznie robią dużo przedłużeń bo ja osobiście nigdy bym nie poszła do fryzjerki która takich zdjęć nie ma bo skąd mam wiedziec czy na pewno tyle przedłuza ile mówi a ja jestem ostrożna i zdjęcia to dla mnie podstawa. Na szczęscie ja juz znalezlam dobrą fryzjerkę do przedłużania i jestem z niej bardzo zadowolona.

Ja noszę europejskie i jestem zadowolona. Spróbowałam raz słowiańskie i nie było jakiejś oszałamiającej rożnicy pomiędzy nimi jeśli chodzi o pielegnację. I te i te sa fajne ale trochę kosztują. Moja koleżanka kaska przedłużyła sobie włosy za 300 zł (w tej cenie były włosy i usługa) i był to dla niej koszmar bo włosy po 2 m-cach wyrzuciła do kosza. Ja zapłaciłam ponad 2 razy tyle i noszę je już 9 m-c

Witam ! Prawdopodobnie trafiłaś tutaj, ponieważ pragniesz mieć piękne, długie, gęste, lśniące, silne i zdrowe włosy, z którymi nie chcesz męczyć się każdego ranka. Na pewno nurtuje Cię wiele pytań, na które w internecie, wśród wielu niedoświadczonych osób, trudno znaleźć rzetelne odpowiedzi. Kiedyś miałam ten sam problem. Przedłużałam włosy wieloma sposobami, używając ich różnych rodzajów, zarówno w salonach fryzjerskich, jak i korzystając z usług świadczonych w domu. Spotkałam wiele osób (również w renomowanych salonach ! ) nie znających podstawowych zasad tej profesji, ale również wielu doświadczonych stylistów. Droga, którą przeszłam, wszystkie eksperymenty wykonywane na mojej głowie, a także ostatnie 2 lata przedłużania i zagęszczania włosów moich klientek pozwalają mi dziś mówić o sobie jako o profesjonalistce. Cena, którą podaje jest obniżona ze względu na fakt, iż przeprowadziłam się właśnie z Warszawy do Łodzi (gdzie nie posiadam żadnych klientek). Jaką metodę stosuję ? Istnieje wiele metod przedłużania włosów. Nie będę jednak ich opisywać, ponieważ informacje o nich można znaleźć na wielu stronach internetowych (jeśli jednak będziesz potrzebowała szczegółowych informacji na jakikolwiek temat, zadzwoń, odpowiem na wszystkie Twoje pytania). Ja przedłużam i zagęszczam włosy metodą MICRORINGS HAIR EXTENSION. Polega ona na łączeniu pasm Twoich włosów z pasmami do przedłużenia za pomocą specjalnych obrączek z sylikonem w środku. Stosuje tylko tą metodę, ponieważ uważam, że jest jedyną, która nie niszczy Twoich włosów i gwarantuje im piękny wygląd (również po 5 latach stosowania tego zabiegu, a nie jedynie za pierwszym razem). Oczywiście przy nieumiejętnym założeniu może osłabić cebulkę włosa, ale u mnie Ci to nie grozi. Co więcej, jeśli zdecydujesz się na metodę MICRO-RINGÓW i oddasz w profesjonalne ręce nikt nie zauważy, że włosy są doczepiane. Jakie włosy stosuje? Używam tylko włosów naturalnych NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI! Istnieją ich 3 rodzaje: indyjskie, europejskie i słowiańskie. Nie zakładam włosów indyjskich (ze względu na ich słabą jakość), ale mogę zrobić to na Twoją prośbę. Najczęściej proponuje klientkom włosy europejskie REMY z formułą TANGLE FREE-nieplątania, Gade AAA + czyli najwyższej jakości, VIRGIN, preparowane tak, aby nie została uszkodzona ich naturalna dziewicza struktura. Ich łuski zamykają się w dokładnie tym samym kierunku, co zapewnia długotrwałość noszenia i odróżnia je od innych dostępnych włosów. Przy odpowiedniej pielęgnacji będziesz mogła cieszyć się nimi nawet przez ponad rok. Włoski są mięciutkie, przyjemne w dotyku, lśniące, wyglądające w 100 % naturalnie i zdrowo, podatne na wszystkie zabiegi fryzjerskie, takie jak farbowanie, kręcenie, prostowanie, etc. Każda z Was jest moją chodząca reklamą dlatego też NIE LICZĘ ilości założonych pasemek (zakładam tyle byś wyglądała idealnie), na głowę przeznaczam min 100 g masy włosowej, podczas gdy inne osoby oferują Ci założenie 100 pasemek o wadze 0,5 g w określonej cenie w wyniku czego na Twoją głowę przeznaczone zostaje jedynie 50g włosów, a to nie da Ci gwarancji pięknego wyglądu. Wnioski wyciągnij sama. Włosy można nosic 3 miesiące, a po tym czasie należy je podciągnąć. Usługę wykonuję u siebie w domu, bądź u klientki. Do końca stycznia obowiązują ceny promocyjne. W dodatku, jeżeli skorzystasz z moich usług jeszcze w tym miesiącu już zawsze będziesz objęta niższą, specjalną ceną. Ceny ustalam indywidualnie w zależności od rodzaju użytych włosów, a także od preferowanej przez Ciebie długości. Przykładowo przedłużenie i zagęszczenie włosami europejskimi o długości 50 cm wyniesie Was jedyne 450 zł, podciągnięcie 150zł. W lutym, przedłużenie i zagęszczenie włosami europejskimi o długości 50 cm wyniesie Was 600 zł, a podciągnięcie 250 zł. Jeżeli ktoś oferuje Ci usługę przedłużenia i zagęszczenia włosów podając cenę niższą niż 600 zł nie licz na dobry efekt ! Przede wszystkim musisz zdać sobie sprawę, że nieprofesjonalne założenie włosów może okazać się tragiczne w skutkach. Co więcej, pamiętaj, że włosy najwyższej jakości kosztują ! W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić 669212660, wyjaśnię wszelkie wątpliwości oraz podam wszystkie informacje na temat pielęgnacji przedłużanych włosów etc. ps jeżeli po wykonanej usłudze uznacie, że jesteście niezadowolone zdejmę włosy i pobiorę opłatę w wysokości 100 zł za zmarnowany czas i materiały (ew.dojazd, przygotowanie, założenie i zdjęcie pasm) choć taka sytuacja jeszcze mi się nie przytrafiła

Gość ale mnie rozbawiłaś
ta sama autorka "Przykładowo przedłużenie i zagęszczenie włosami europejskimi o długości 50 cm wyniesie Was jedyne 450 zł, podciągnięcie 150zł." "Jeżeli ktoś oferuje Ci usługę przedłużenia i zagęszczenia włosów podając cenę niższą niż 600 zł nie licz na dobry efekt !" więc o co cmon?

Gość ale mnie rozbawiłaś
"jesteście niezadowolone zdejmę włosy i pobiorę opłatę w wysokości 100 zł za zmarnowany czas i materiały " a zmarnowana stówka? Jak się bierze do roboty, to się robi aż będzie dobrze, a nie kasuje za niewykonanie zadania.

Gość niektóre z was to
ja miałam przedłużane metodą micro ring włosy naturalne, słowiańskie remy. nosiłam je pół roku w tym czasie "podciągałam" 2 razy. moje włosy z natury są mocne i niezniszczone. nie zniszczyły mi się. osobiście polecam. poza tym nie robiła mi ich fryzjerka tylko dziewczyna, która zajmuje się tym jakiś już czas na własną rękę.

Po 1 naucz się czytac. Za wykonaną usługę pobieram opłatę w wysokości 600 zł (przy włosach europejskich 50 cm) , a cena którą proponuje w STYCZNIU jest obniżona, ze względu na fakt, iż niedawno przeprowadziłam się do Łodzi, gdzie pragnę pozyskac klientki. Pokrywa jedynie koszt zakupu włosów i materiałów, dlatego też niemożliwe by ktoś kto oferuje taką cenę na codzień proponował włosy najwyższej jakości i pracował za darmo ;) Jeżeli chodzi o 2 komentarz..żałosne :) Jestem profesjonalistką i usługi które wykonuję są na najwyższym poziomie, niestety jednak nie każdemu jest do twarzy w długich włosach i dlatego to co proponuję jest alternatywą dla Pań, które boją się powyższego eksperymentu. Ale nie będę się z tego tłumaczyc tylko dlatego, że konkurencji nie podoba się fakt, iż stwarzam tyle dogodności dla moich klientek ;) Jeżeli chciałybyście skorzystac z moich usług, proszę o kontakt pod numerem 607127780 (ten w poście powyżej jest NIEAKTUALNY) bądź drogą mailową laady_m@wp.pl

A ja polecę studio Miraflores, dwa razy przedłużałam tam włosy i jak do tej pory się nie zawiodłam. Efekt za każdym razem był zgodny z moimi oczekiwaniami, a co najważniejsze to naturalne włoski nie ucierpiały 🙂