Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sing Song

Laski są jak xera...

Polecane posty

Gość Sing Song

Gość Sing Song
Jak widze kurtki "skórzane" wszędzie to mi się słabo robiii.... wszystkie laski takie teraz mają, no może prawie wszystkie

Gość Sing Song
Ma ktos też takie wrażenie?

To prawda, aż niedobrze się robi. Sama musiałam sobie teraz kupić kurtkę na wiosnę inną, bo kiedyś nosiłam takie skórzane... ale to zanim co druga zaczęła taką mieć :/

Gość Sing Song
I do tego arafatka i można naprawdę zemdlec....

Gość Sing Song
Z Każdym Dniem...- to jest epidemiaaaa

Gość Sing Song
Z Każdym Dniem..- a najlepsze jest to że każda laska która kupi takie "cacko" myśli że jest taka oryginalna, modna itd

Dlatego nie rozumiem dlaczego uczniowie w naszej szkole są tak przeciwni mundurkom. Przecież z nimi czy bez nich i tak wszyscy wyglądają tak samo:-P

Gość Sing Song
HaPo- ale nie będa miec mundurka ze skajki nieździerajki:) to jest ten styl, nie miec stylu,

Gość kongooo
buuu

Wiem:-) Ale jak się wkurzają, to zawsze im to wypominam, że niech się tylko jakaś nowa kiecka pojawi na dupie tej czy innej gwiazdki pop, już pół miasta umundurowane:-) Oczywiście, to nie jest dokładny cytat z mojej wypowiedzi:-P

Gość kongooo
Sing Song- nie wiem dlaczego mnie to tak razi i drażni, ale jak patrze na te kurtki, dokładnie takie same u co drugiej laski i arafatki to naprawde mam ochote im wygarnąc -nie zadzieraj nosa zjedz se kabanosa:)

Jestem z Wrocławia i tu to po prostu horror. A jeszcze ciepło się nie zrobiło, więc strach myśleć, co będzie, jak pogoda bardziej będzie sprzyjać założeniu takiej skórzanej kurtki.... Wtedy chyba 2/3 miasta będą tak wyglądać :/ Co się nie obejrzę, to widzę laskę w najczęściej czarnej skórze i śmiać mi się chce. A szkoda, bo kurtka taka fajna była...