Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszony

Czy moja partnetka może być w ciąży??

Polecane posty

Gość Wystraszony

Uprawialiśmy seks okolo miesiąca temu 2x (raz z prezerwatywą, pozniej po wytrysku kiesy sie umyłem troche bez prezerwatywy lecz dokończyliśmy z prezerwatywą). Kochaliśmy się 1 dzień po jej okresie. Dwa tygodnie po ostosunku miala nudności i dlatego kupilem test ciażowy który wyszedł negatywnie po czym nudności ustały od razu :). Teraz miesiączka spóźniła jej sie 5 dni (ma nieuregulowaną miesiączke) po czym ma teraz tylko plamienie... tzn kilka kropel zamiast nirmalnej miesiączki. Czy jest możliwe ze jest w ciąży? Czy powinienem kupić kolejny test...? Prosze o pomoc ;(

Gość HBO.123
oj, skladaj na wozek :o i przestancie uprawiec seks malolaty

Gość Wystraszony
mówisz poważnie :(((??

Gość kkkkkkkkkkkkkk
i ty masz jjeszcze w ogóle ochotę na seks z taką panikarą???:D

Gość Wystraszony
Ojjj prosze sensowne odpowiedzi a nie śmiechy... chce wiedziec jakie jest prawdopodobieństwo ze jest w ciąży... Mamy 19 lat... Echh seksu mi sie juz odechcialo na długo :(

Gość kkkkkkkkkkkkkk
bo to śmieszne jest:D 2 tygodnie po stosunku to ona miała mniej więcej owulację a nie mdłości:D wstyd żeby 19-letnia kobieta takich rzeczy nie wiedziała.Jak ma nieregularne okresy i plamienia to polecam ginekologa a nie test.

Gość Wystraszony
Bardziej to chyba ja panikuje po tym jak ona mi mówi ze ma nudnosci albo ze tylko plamienie... Wszystko przez to ze czytam w internecie że "zdarza sie to i to" i dlatego zaczynam sie obawiać... Dodam ze podczas seksu przed wytryskiem wyciągam członka chociaż kochamy sie w prezerwatywie no ale po pierwszym wytrysku mogło jeszcze troche plemników zostac... Nie smiejcie sie ze mnie bo ja zawsze panikowalem często :((

Gość kkkkkkkkkkkkkk
ale mi pprawiłeś humor przed snem:D może i jest w ciąży ale na pewno nie z tobą mój drogi.Kup jej jakieś książki ,niech trochę poczyta.A jak ją mdli w owulację to zapytaj co jadła;)

Gość Wystraszony
Z kim innym nie jest na pewno... Uff troche juz mniej sie denerwuje... kkkkkkkkk też mi humor poprawiles :) Prosze jeszcze o jakies wiadomości... tymczasem postaram sie zasnąc :(

Gość Wystraszony
Teraz dostalem informacje ze ma prawie normalny okres tylko nie tyle samo krwi jeszcze sie wydostaje ale gdzies polowa tego co zawsze, ale bardzo ją boli... Nie wiem co ale powiedziala ze umiera strasznie ;)