Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnyyyy

Nie mam dziewczyny i mi smutno

Polecane posty

właśnie po tygodniu,miesiącu czy 2 miesiącach nie da się nikogo dobrze poznać.. ja poszłam do łóżka ze swoim facetem ( ja byłam jego pierwsza partnerka a on moim pierwszym partnerem) po 9 miesiącach dokładnie od naszego spotkania :) niczego nie żałuje,było bosko,jesteśmy razem do dziś :) Tobie też życze takiej miłości. a tak pozatym jako kobieta wole spokojnych mężczyzn(i takim też jest mój facet) niż takich wylansowanych lalusiów, POWODZENIA I USZY DO GÓRY. Ps- ja swoją miłość poznałam przypadkiem, na ławeczce czekajac na autobus, tak więc miłość czycha wszędzie

" Kryzys wieku sredniego?Ja slyszalam,ze po 30stce to sie dopiero zaczyna" No niestety, zaczynają się pojawiać zmarszki i wszystkie te niefajne sprawy. Kobieta zaczyna się czuć coraz mniej atrakcyjna i zaczyna szukać potwierdzenia swojej atraktycjności u młodszych facetów, zachowując sie jak młódka. :classic_cool:🖐️ Czyli dokładnie to samo co faceci po 40 stce. :P🖐️ Owszem zaczyna się i korzystają z życia. Tyle że stereotyp jest silnieszy i jednak niedosyt w głowie pozostaje. :classic_cool:🖐️

ale tutaj dzis duzo narzekajacych facetow:o

" Prawiczek to mi pojechales Co nie zmienia fakty,ze i tak Cie lubie Za szczerosc:classic_cool:" Brzyuldcio ja mam właśnie nadzieję, że Ty jesteś wyjątków, potwierdzających regułę. :):classic_cool:🖐️

Baby szybko sie starzeją więc lepiej znaleźć jakąś wcześniej bo potem to tylko stare zostaną albo będzie zbyt duża różnica wieku :P

a tam szybko, ja od 10lat sie nie zestarzałam:P

Gość Dziwnyyyy
A ja się zestarzałem jedynie duchem bo ciałem to nie wszyscy twierdzą, że nic się nie zmieniłem od paru lat. :)

wszyscy mnie biorą jakbym co dopiero liceum skończyła:( w sklepie dowód chcą :(

wszyscy mnie biorą jakbym co dopiero liceum skończyła w sklepie dowód chcą To w takim razie ciesz się :D

Gość czekająca na wiosnę
deko- a ile masz lat?

Brzydula30 \" Ludzie dobieraja sie do siebie Nie kazdej kobiecie pasuje macho \" Brzydula, nie czytałam reszty topiku, bo właśnie pomyślałam, przeczytawszy tego Twojego posta: a do mnie się akurat NIKT nie dobiera... buuuu.... :D :D i tak mnie to jakoś rozśmieszyło: \"ludzie dobierają się do siebie\", że do tej pory leję z tego... :D :D

Gość czekająca na wiosnę
No to gratulacje:) zdradź tajemnice, czego używasz i jak często:)

Gość czekająca na wiosnę
szkoda...

szkoda, że nic nie używam? korjonos nie wysyłam pierwsza fotki:P

Gość czekająca na wiosnę
tak bo właśnie odebrałaś nadzieję "szybkostarzejącym się" co mają 20 a wyglądają na 25:)

spoko, tylko żartowałem - tak bardzo mi na tym nie zależy. Skoro twierdzisz, że wyglądasz jak licealistka w wieku 26lat - niech ci będzie