Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnyyyy

Nie mam dziewczyny i mi smutno

Polecane posty

poporstu gdybys wygrał byłoby mi snutno ze przegrałam i że ja nie mam dalej,

byłoby mi smutno, że nie masz pracy dalej. Widzisz tak źle i tak nie dobrze. Ide poweszyc po kuchni:P

"Wiara tak publicznie nie moge powiedziec" Możesz, możesz ja będę udawał, ze się nie zgorszyłem. :classic_cool:🖐️ Oj Deczko niestety ktoś musi być tym pierwszym. :classic_cool:🖐️ Przeczytałem idę powiesić zamiast powęszyć. :D🖐️ "a wogole to na te samotne noce powinnam miec cos w zastepstwie" Skonsultuj się ze swoim facetem, to może bedę w stanie pomóc. :classic_cool:🖐️

O fuuu teraz to mi obrzydziłaś. :o Gratuluję :D🖐️ ja w ogóle grzybów nie lubią, a pieczarki to już w ogóle tragedia. :P🖐️ Ale sos grzybowy lubie. :classic_cool:🖐️ Myśliwski, bo ja prawdziwy łowca jestem. :classic_cool:🖐️

Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie

"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie" A zmoich doświadczeń wynika, że wtedy cały świat się z Ciebie nabija. :D🖐️

wrocilam:D zjadlam kawalek placka chyba źle zrobiłam, bo mojemu zoladkowi nie spasowal:o

jak zapomnieć o byłym:(???? jak wracałam dzisiaj od rodziców autem widziałam mojego ex na rynku:(( był taki szczęśliwy uśmiechnięty tętniło od niego życiem, a dookoła młode dziewczyny:( On sie teraz w najlepsze bawi, a ja siedzę w domu:( Faceci jednak maja lepiej...

nie mam nastawienia dzis na pomaganie nieszczeliwym z miłości:)

"Wiara i za to Cie lubie Za specyficzne poczucie humoru" kiedy Wy wszyscy zrozumiecie, ze to nie poczucie humoru, a realne sytuacje z własnego życia wzięte? :classic_cool:🖐️