Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramagga

Już chcę umrzeć

Polecane posty

Gość
a może jestem pijana i piszę bzdury?

Gość cynamonem
a może mam tak samo? jakie to ma znaczenie :)

Gość
szczerze to żadnego, wszak wirtualna to rzeczywistość a i płci, wieku oraz zdrowia psychicznego rozmówcy nie można być do końca pewnym :o

Gość cynamonem
a czego możesz być pewna, zastanów się bo może i w tobie obudzi się mały psychol a może i już tam kiełkuje?

Gość cynamonem
a może już wykiełkował i steruje tobą zręcznie zastanów się ale pamiętaj że mogę sie mylić

Gość
Tu zbiorowe samobójstwo, tam kiełkuje psychol... a Ty o sobie i od siebie nic. Tak najwygodniej - nie wychylać się z opiniami, definicjami, poglądami - bo wtedy łatwo można każdego skrytykować, czyż nie? :)

pociągajaca persppektywa rozwiązały by sięproblemy z nieudanym życiem osobistym, brakiem satysfakccji, brakiem znajomych, brakiem relacnji uczuciowych, brakiem pracy, samodzielnie spiperpzonym życiem, brakiem perspektyw echhhh :O

Gość
a ja wygrałem to Ty? :D

Gość cynamonem
a czy myślisz,że mam taką potrzebę? nie uzależniam swojego szczęścia od czyjejś opinii ;)

Gość cynamonem
no brzydki gdy odrzucisz te warunki szczęścia może i ci się uda kto wie?

Gość
no to mamy podobnie - z tym, że ja nie boję się krytyki a Ty najwyraźniej tak... mogę się mylić

Gość cynamonem
tak tez może być :)

cynanamon - obchodzi kogos, czy nie - zalozylam ten topik wiec moge sobie pisac i do siebie... ItsOnlyMexx_20 - kuszaca propozycja Brzydki Niski Beznadziejny - to juz jest nas trojka...

zbiorowe samobojstwo to by bylo cos... zreszta juz planuje je z dwie osobami :) hehe a tak serio : wkurza mnie takie pianie bo tak nprawde osoba ktora chce to zrobic to nie siedzi na kafe i nie pisze o tym a poprostu to robi i juz . Moim zdaniem prowokacja aczkolwiek moge sie mylic ALTERNATYWA ktos chce zwrocic na siebie uwage i juz

Gość cynamonem
ramagga o tak do siebie jak najbardziej tylko na twoim pogrzebie będą płakać za utratą swojej własności nie nad tobą nad samymi sobą - otwórz oczy

a juz tak zuplenie serio z tym samobojstwem to ... myslalam o tym i to napowaznie ale powstrzymuje mnie fakt ze jeszcze wiele w zyciu chcialabym zrobic i osiagnac ale poprostu czasem brak mi sil na to wszytsko ... przez jedno wydarzenie w zyciu wszytsko mi sie opierdolilo i schrzanilo i jak narazie nie widze innego wyjscia jak isc i skonczyc ze soba ale wiem tez ze owy czyn jest niczym innym jak tchorzostwem :(

Gość
większość samobójców ma nadzieję że ktoś ich odratuje... więc najlepiej od razu mówcie w czym macie problem, będzie prościej

"no brzydki gdy odrzucisz te warunki szczęścia może i ci się uda kto wie?" co nibt ma mi się uidać? ty masz wogóle mózg czy tylko propagandę z durnych poradników? :D mieszkanie pod mostem i żywienie śię w śmietniku okolicznej biedronki nie jest pociagającą i zapewniającą wieczne szczęsie perspektywą... do tego nie zostanę za to nawet świętym :P

ja nie mam juz problemow wiesz, gdy samobojca milczy to jest tzw zlowroga cisza - gdy decyzja juz podjeta, ale niektorzy nie chowaja, ja sie zastanawiam powaznie, zapewne jest to wolanie o pomoc - jestem swiadoma tych mechanizmow cynamon - nie licze, ze ktos po mnie zaplacze, niepotrzebne mi to a pisze ot tak, moze znajdzie sie jednak ktos, kto zwroci na mnie swoja uwage i moze to mi pomoze? albo swiadomosc, ze sa ludzie, ktorzy tez maja takie mysli? a kafe czy inne forum - nikomu z otoczenia tego bym nie mogla powiedziec bo to slabosc smutek to slabosc a tutaj nadal pozostaje anonimowa

ItsOnlyMexx_20 nie przejmowałbym sięspecjalnie długośćiążycia. biorąc pod uwagę perspektywy zatrucia środowsika, sztuczne jedeznie i inne takie to i tak większosć aktualnego pokolenia nie dożyje emerytury :P

Gość
no ale w czym pomagać skoro nie masz problemów????

Gość
mów za siebie - ja dożyję emerytury... tylko strach za co wtedy będę żyć? :p

Gość cynamonem
Brzydki przecież mogę się mylić :D biegnij dalej łap może złapiesz? ja ci tylko o rzuceniu nałogu cobyś nie był wiecznie na głodzie

ale kogo to obchodzi dlaczgo chcemy sie zabic? nikogo wiec po co pisac? zreszta i tak jak napisze to jak ktos na innym topiku napisal ze pierdole ? po co mi to? :(

"ja dożyję emerytury... tylko strach za co wtedy będę żyć? " czy ty przypadkiem nie masz męża? niech sięfacet wykaże i zarobi na złotą jesień... wtedy oboje, z respiratorem :P, będziecie jeździć po świecie i nadrabiać 12 h dziennie pracy z młodości ;) :O :O :O

JUŻ nie mam problemów bo nie ma sensu ich rozwiazywac, boje sie, nie mam nadziei, nie mam sily i uwierz, ze to nie jest tak, ze mi sie nie chce

" ja ci tylko o rzuceniu nałogu cobyś nie był wiecznie na głodzie " zdajesz sobie sprawę, że w polsce nakłanianie do samobójstwa jest karalne? bo bioologicznych oraz innych podstawowych społęcznych potrzeb nie rzucisz inaczej niż z mostu

Gość cynamonem
kiedyś poszedłem do burdelu i okazało się że pracuje tam moja matka :o ale poruchałem se za darmo, bo i tak wszystko by zostało w rodzinie :)

kurwa, te podszywy posprzatalam, ide spac nie wyspie sie znowu ale nocami to tu chyba jednak same zjeby siedza co im sie nudzi i pisza bzdury - idzcie sobie na czat na onet papa