Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca niespiaca

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość spiaca niespiaca

dziewczyny poradzcie, mam zapalenie pecherza od jakiegos tyg bralam leki jakby przeszlo i znowu wrocilo i zwalilo mnie z lozka przed godz 5, macie jakies sprawdzone sposoby?

Gość herbatnik 87
sok żurawinowy 100% ( jest drogi bo kosztuje ok 60 zl/litr) duzo witaminy C i kolejna wizyta u lekarza

moze furaginium jak nie pomaga to do lekarza, badanie moczu no i do ginekologa moze niech zrobi kontrolne usg czy wszytsko dobrze, a sok z zurawiny napewno nie zaszkodzi

Gość spiaca niespiaca
dzieki a jakies moze inne spoosoby???

Gość spiaca niespiaca
wlasnie biore furaginum moze za malo? do lekarza ciezko bedzie jestem za granica

to moze chociaz do takiego ogolnego sie dostaniesz zrobisz to podsawowe badanie krwi, moze cie mozno przewialo to ubieraj sie cieplo, jak amsz mozliwosc siedz w domu po kocem i duzo pij cieplego. Z dawkowaniem furaginium to mysle, ze wystarczy 3 razy rano polodni i na wieczor przy silnym zpalemiu

Ja zawsze bralam 2 tabletki furaginum i przechodzilo, do tego pilam duzo wody. A tak w ogole to kiedys mi przeszlo po piwie heh ale to moze jakis przypadek...:)

Gość spiaca niespiaca
dzieki bralam tylko rano i wieczorem po dwie, cieplo sie ubieram caly czas bo praca tego od mnie wymaga moze jak zwieksze ilosc tabl to mi pomoze..?

Gość spiaca niespiaca
hehe mialam tak kiedys tez ze po piwie wiem dlaczego ale tym razem nie pomoglo niestety