Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o wwww morde

nitka w oku

Polecane posty

od jakiegoś czasu mam wrażenie, że coś mi pływa w oku, to wygląda jak nitka, strasznie mnie to denerwuje jak to widzę, widzę to nawet jak w dzień zamknę oczy, gdzieś czytałam, że to jest objaw choroby tylko teraz nie moge tego znaleźć, może ktos miął coś podobnego

Gość to mogą być robaki
widziałam kiedyś taki film,krążył nawet jakiś czas temu w necie o robalach w ludzkim organiźmie :P

Gość AnnaGG
Ja też mam podobnie tylko,że to kropki bardziej są:/ Byłam u dwóch okulistów i niestety-z tym trzeba żyć..:/ Nie da się wyleczyć. Sam okulista też to miał.. Czasem to denerwuje,ale co zrobić..

czyli to nie jest nic poważnego, u mnie w sumie ta \"nitka\" też jest zakończona z jednej strony taka kropką

Gość Męty jak nic
Mam tak od 10 lat - wygląda jak tunelik, który pozostał po robalu, co przegryzł się przez soczewkę oka. Lekarze nazywają to mętami.

Gość Bereenikaa
Kurczę ja mam tak juz długi czas. Poprostu biore husteczke i wyjmuje, ale nie jest to przyjemne, nawet czasem boli. I mam ta nitke od kącika do kącika. Nawet nie raz dużo. Da się przeżyc. ;D

Gość gość
Ja widze taka nitke po jednej stronie zakonczona kropka .Jest to bardzo denerwujace .Szczegulnie widoczne jak patrze na biale tlo .Musze isc chyba do okulisty

Gość gość
Chyba masz na mysli, ze widzisz nitkę, a nie że ją masz fizycznie. To są tzw. męty, idz do okulisty po jakies dobre krople do oczu.

Gość elsiee
a jeździłaś w tropiki?! Może to nicień!!!!