Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosnę czuć w kościach

j.w

Polecane posty

Myślę sobie, że Ta zima kiedyś musi minąć Zazieleni się Urośnie kilka drzew Niedojedzony chleb W ustach zdąży się rozpłynąć A niedopity rum Rozgrzeje jeszcze krew. Zimny poniedziałek Gorącą stanie się niedzielą To co nie pozmywane Samo zmyje się Nieśmiały dotąd głos Odezwie się jak dzwon w kościele A tego czego mało Nie będzie wcale mniej... Choć mało rozumiem A dzwony fałszywe Coś mówi mi, że Jeszcze wszystko będzie możliwe Nim stanie się tak Jak gdyby nigdy nic nie było Nim stanie się tak JAK GDYBY NIGDY NIC

Gość mocno pogieta koncowka
tez za mna to chodzi ostatnio :) wiosna...🌻

to ja dam tak : '...pierwszy podmuch wiosny budzi lek...'

noo chyba ze się ktoś boi zakochac ;)

rozmarzony wzrok i rozwichrzone włosy??:P

Pierwszy podmuch wiosny budzi lęk. Porcja ciepłych złudzeń przenika do serc. Ptaki oszalałe fruną z drzew. Mocniej czuję każdy mały smak i żal, każdy strach i gniew. Ile jeszcze we mnie wiary, Ile jeszcze we mnie samym sił, Na nowe dni, ile szans. Ile jeszcze we mnie wiary, Ile jeszcze we mnie samym sił, By dalej żyć w taki czas. Obezwładniająca siła dnia, Siła, z jaką w miastach, odradza się maj. Chciałoby się zacząć jeszcze raz, Chciałoby odnaleźć zmarnowany czas, Utracony w nas. Ile jeszcze we mnie wiary, ile jeszcze we mnie samym sił na nowe dni, ile szans. Ile jeszcze we mnie wiary, ile jeszcze we mnie samym sił, by dalej żyć w taki czas lek czy dam rade przezyc kolejna porcje zludzen

marudzicie z tym wiatrem :P dobrze, ze chociaz on was przelcial :P:D

wiosna ale chyba nie przedmuchania głowy?:classic_cool:

szkoda :( w końcu to erotyczny dział ;)

swoja droga ciekawoscia jest co ta wiosna z ludzi robi ;)

marzenia trzeba realizować, w miarę możliwości oczywiście A wiosna z ludźmi robi różne dziwne rzeczy :) Już nabrzmiewające instynkty buzują pod skórą i się zacyznają objawiać :0 choćby w ilości poszukującyh wrażeń ( i to nie o duchowych doznaniach mówię)

odchodzi zmeczenie nabieramy blasku i czesciej sie usmiechamy to powoduje ze stajemy się atrakcyjniejsi ;)

ciekawa jestem czy ta szczesciara odczuwa ze nadeszła wiosna?:classic_cool: czesc brum 🖐️