Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w co sie ubrac

do dziewczyn-jaki zestaw na chrzciny zeby zamaskowac

Polecane posty

Gość w co sie ubrac

brzuszek i uda? mam 24 lata, niedawno urodzilam dzidzie i moja figura pozostawia wiele do zyczenia. mam teraz rozmiar 42 :/ chcialabym ubrac sie jakos elegancko z klasa ale kuzwa nie wiem jak:/

Gość w co sie ubrac
upupupu

Gość w co sie ubrac
:P

Gość czarne spodnie i do tego jakąś
tunikę.

Gość w co sie ubrac
macie jakies zestawy moze na allegro? prosze o pomoc

Gość szykiiiiiiiiistyl
Hej Postaram się pomóc, w miarę możliwości Zacznijmy od tego, że jesteś młodą osobą - odpadają poważne sukienki, garsonki, żakiety i wygodne buty. Moja rada - podkreślaj to co masz ładnego - nogi, dekolt, ramiona. Ja na twoim miejscu zaszalałabym i pokusiła się o fajny i modny strój. co powiesz na sukienko-tunikę, buty na obcasie w intensywnym kolorze do tego rajstopy lub spodnie rurki (czarne, fioletowe)? Dodatki: gruby pas zapięty tuż pod biustem, naszyjnik, który odciągnie uwagę od twoich ud i pupy na wierzch kup czarny, krótki i prosty płaszczyk w rękawem 3/4 Druga propozycja - sukienka bez ramiączek, dopasowana, długość do kolana, pod spód załóż białą bluzkę,koszulę Co sądzisz o tym?

Gość szykiiiiiiiiistyl
Jeszcze jedna sukienka z allegro - podobny kolor, krój Podoba mi się w połączeniu z czarnym golfem z krótkim rękawem i czarnym paskiem. Nie podoba mi się połączenie ze spodniami. Buty też założyłabym inne :-) Mogłabyś założyć biały golfik zamiast czarnego lub elegancką bluzkę. Uważam, że na górze powinnaś mieć coś jasnego, dół powinien być ciemny. http://www.allegro.pl/item574448686_nowosc_sukienka_typu_biznesowka_36_46_r_42.html

Gość papryczka 12
:)

Gość papryczka 12
czekam ... dziewczynki :)

Gość szykiiiiiiiiistyl
Ta tunika też jest ok - może być krótka, ale jeśli założysz kryjące rajstopy np. fioletowe lub seledynowe będzie elegancko. http://www.allegro.pl/item573518033_dorothy_perkins_nowa_kapitalna_czarna_tunika_44.html Na górę coś jasnego. Na nogi eleganckie buty. może w tym stylu? http://www.allegro.pl/item574098841_buty_na_platformie_skora_100_obcas_10cm_rozm_38.html Dodatki - szeroka bransoleta lub zegarek na szerokim pasku, płaszczyk, ciemne duże okulary Nie zapomnij o modnej fryzurze i delikatnym makijażu.

Gość papryczka 12
ja wlasnie zle czuje sie w takich sukienkach. kurcze. a jak myslisz czy ta bluzka jest odpowiednia?

Gość szykiiiiiiiiistyl
Aha - rozumiem :-) Ja nie przepadam za spodniami - wydaje mi się, że podkreślają krągłości, dlatego proponowałam sukienkę Szkoda, że nie pasuje Ci ten krój. Bluzka jest ładna, ale skład materiału podejrzany (wiskoza i elastan) Wydaje mi się, że będzie opinać i eksponować wszystko co chcesz ukryć... Ciężko trafić na coś ładnego dla osoby o rozmiarze większym niż 36 - frustrujące to! Sama noszę 38.... :-/

Gość papryczka 12
TEZ LADNA:) ALE MYSLE ZE CZARNY DOL WYSZCZUPLI MI TEN BRZUCH:) A DO TEJ BLUZKI KTORA MI SIE PODOBA JAKA PASOWALABY SPODNICA?

Gość szykiiiiiiiiistyl
Mierzyłaś coś takiego: spodnie w kant, biała bluzka i kamizelka-bokserka? Bardzo popularny zestaw - na pewno spotkałaś się z czymś takim na zakupach... Niedawno moja koleżanka chrzciła swoje dziecko w takim stroju, wyglądała bardzo ładnie.

Gość szykiiiiiiiiistyl
Jesli chodzi o spódnice to nie ma zbyt dużego wyboru: - ołówkowa - trapezowa - delikatna bąbka - plisowana (ja nie przepadam) Jednak im prostsza tym lepsza. Najlepiej jest ocenić to w przymierzalni - weź kilka rodzajów i mierz. Oczywiście od butów na obcasie.

Gość papryczka 12
NAPEWNO LADNIE WYGLADALA ALE JA JESTEM WYBREDNA WYBACZ I NIE PODOBAJA MI SIE KAMIZELKI:/ NO NIE WIEM CO Z TYMI BUTAMI BO MIERZE 176CM ;) ALE MYSLE ZE JAKAS SPODNICE WYBRALABYM DO TEJ BLUZKI LUB KLASYCZNE SPODNIE I JUZ. :)

Gość szykiiiiiiiiistyl
w moich rozważaniach zapomniałam o tym, że chcesz zamaskować brzuszek. Myślałaś o wyszczuplającej bieliźnie - wysokie majtki, gorset? Powinny spłaszczyć brzuch. Chyba że kobiety po ciąży nie mogą noscić - nie znam się na tym.

Gość szykiiiiiiiiistyl
masz super wzrost - nie powinnaś mieć problemu ze spódnicą. jeśli jesteś wybredną osobą to myślę, że znajdziesz coś odpowiedniego. Rozmiar 42 przy takim wzroście nie jest tragedią. spokojnie możesz szukać spodni Nie wiedziałam, że jesteś taką laską :-)