Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeocenciechlopcy

ktora z nas

Polecane posty

on do niej psozedl bo go dwa razy zdradzilam jak se poklocilismy ,ale wiem ze caly czas on nadal cos do mnie czuje i wiem ze moge go jeszcze odzyskac

ma do tego gruby potrafel i pewnie psonsoruje ta chuda szmate i ijej bahora

Ajron san le jest dziany ,wyglad to nie wszystko

dziany??? zarabia pewnie ze 2 koła ... no ale w sumie w Pudliszkach to pewnie kokosy :D i tak jesteś pokemonem :D

Gość tak daremnego
i debilnego tematu dawno nie czytałam. Mam nadzieję, że to tylko czyjeś wygłupy, bo nie wyobrażam sobie, że ktoś naprawdę może być taki głupi! To chyba niemożliwe! Ale jeśli to prawda i temat założyła faktycznie dziewczyna, która chce żeby ją oceniać na podstawie zdjęć - czy jest lepsza od jakiejś niby swojej rywalki, to ja nie dziwię się, że jej facet chce ją zostawić - KTO BY WYTRZYMAŁ Z TAKĄ KRETYNKĄ???????????????????????????????

Ajron san ,sam powiedziales ze najladniejsza:) wiec teraz mozesz mi skoczyc

Gość tak daremnego
Ajron - wystarczy przeczytać cały topik i masz odpowiedź na pytanie co oznacza "daremny temat" :>

weź dziecko słownik i znajdź w nim znaczenie słowa daremny, po czym wróć i grzecznie przeproś za kalanie pięknej mowy polskiej

jeszcze mnie nie zostawil i nei zostawil byl ze mna 3 lata bylismy zareczeni o on mi takie cos i tka jestem 100 rayz ladniejsza

Gość nommmmmm
ta nr3 ma taką figure po porodzie ? Ja preferuję długowłose i szczupłe wysokie. Z buzi i figury nr3 mi pasuje najbardziej, ale samym ciałem człowiek nie żyje Pewnie szmata z niej skoro ma bachora a ojca nie widać.

Gość powiedzciesszczerzefaceci
nomm jestes facetem czy kobieta? ona jest brzydka ja jestem ladniejsza

Widze że ten temat do niczego nie prowadzi. Autorka popadła w samozachwyt i nie dociera do niej że wygrała konkurs kafe "pustak i pasztet roku" i dalej nas utwierdza, iż nasz wybór był w 100% trafny.

wiem ze gdybym stanela koloniej i 100 facetow mialoby wybierac miedzy ja a mna wybrali by mnie przynajmiej tych 90-tego jestem pewna

Gość nommmmmm
facet. A tam sa same fotki. Niesugerował bym sie ocena wygladu. W życiu finezja i humor sie liczy. :) Pozdrawiam

ja wiem ze sa odemnie ladneisjze laski ale od niej jestem ladniejsza i wszyscy sie ztym zgodzicie

Gość tak daremnego
Ajron - nie bądź taki Miodek :) odsyłam z kolei do słownika mowy potocznej DZIECKO! Jedwabny - zgadzam się w 100% z Tobą, ale nadal mam nadzieję, że to tylko prowokacja kogoś, kto wybitnie się nudzi!

mam sprawdzić to dziecko w mowie potocznej? bo chyba nie daremny, taka mowa potoczna to chyba tylko u Ciebie na podkrakowskiej wsi ewentualnie :)

Gość jesteś niebrzydka
ale głupia jak but z lewej nogi :O Zdradziłaś faceta dwa razy i jeszcze sobie rościsz do niego jakieś pretensje? Chyba cię pogięło! A poza tym to zamieszczanie zdjęć dziewczyny i jej dziecka (zapewne bez jej zgody) i nazywanie bachorem (nieważne że nieślubne) świadczy o tym że masz wyjątkowo podły charakter. Ten facet byłby idiotą gdyby wybrał ciebie :O

Publikowanie czyjegoś zdjęcia bez zgody tej osoby w myśl przepisów o ochronie danych osobowych jest przestępstwem. Nawiązując do charakteru autorki tematu to podzielam opinię, że jest podły.

Gość bleblegadajciesobie
alei tak jestem ladniejsza a dla mnie wyglda to cos wiecej niz charakter:P