hajabuska 0 Napisano Marzec 18, 2009 Dziewczyny mam takie pytanie. Ostatnio kochałam się z moim mężem około 16 dni temu - bez zabezpieczenia i wiadomo jak to się skączyło;). Od tamtej pory miałam może pare objawów, m.in. bóle w podbrzuszu,zgaga.Mdłości i oddawanie częstsze moczu zaczeło się od wczoraj. Test robiłam 10 dni od stosunku i wyszedł negatywny. Okres mam dostać za około 2 dni. Jakieś 3 dni temu zaczełam mierzyć temp. wpierw miałam 36,9 a wczoraj rano 37,2. Dziś tak samo. Co to może znaczyć?? Czy moge być w ciąży pomóżcie. Testu nie chce robić do dnia miesiączki(oby jej nie było) a także nie chcę się zawieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aasdfag Napisano Marzec 18, 2009 ja jestem w takiej samej sytuacji i tez mam nadzieje ze jej nie dostane.Trzymam kciuki za Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Marzec 18, 2009 temperaturę musiałabyś mierzyć regularnie te kilka pomiarów nic ci nie daje, zresztą przed @ temp jest wyższa a w dniu spodziewanej @ spada . powtorz test albo z rób test z krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hajabuska 0 Napisano Marzec 18, 2009 odświerzam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jednorazowe mierzenie Napisano Marzec 18, 2009 temperatury nic nie da. Trzeba badac caly cykl. Skoro jestes przed miesiaczka, to normalne ze masz wysoka temperature. Moze Ci spac albo na dzien przed, albo w dniu miesiaczki i wtedy dostaje sie okres. Tylko teraz tak sobie mysle, ze skoro jestes 2 dni przed miesiaczka a kochalas sie 16 dni temu, to raczej nie w plodne dni. Ale z tym to akurat roznie, wiec nigdy nic nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach