Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadziescia po jedenastej

Przestancie pieprzyc,ze Polki sa ladne!

Polecane posty

Gość znawca dóbr wszelakich
Słowianki górą ;)

Gość Temat rzeka
A ja nie zaprzeczam ze gdzies wsrod pola prawdziwych mezczyzn znajdzie sie i jeden Polak jednak narazie takiego nie znalazlam. Chyba jest ich mniej niz Polek - tulipanow... Wiec bede sie dalej trzymac mojego Holendra...

Gość Temat rzeka
Według profesor Brzezińskiej, Polscy mężczyźni mogą czuć się mniej wartościowi i zaniedbani przez kobiety, zafascynowane obcokrajowcami.

Gość Temat rzeka
Mężczyzna lat 90. to niedowartościowany wrażliwiec, który nadrabia miną - przekonuje Jacek Santorski, psychoterapeuta. - Swoje zagubienie pokrywa szorstkością, arogancją, a nawet lekką histerią - dodaje Piotr Ławacz, psycholog społeczny. Tyle opinia specjalistów. Zdaniem kreatorów mody, polityków, aktorów, ludzi mediów i sportowców, statystyczny Polak powoli dogania swojego europejskiego kolegę: rezygnuje z turkusowych garniturów, częściej pierze dżinsy, używa wody toaletowej i pasty do zębów. Przestaje też wmawiać każdej napotkanej kobiecie, że jest prawdziwym macho. Wręcz przeciwnie - przyznaje się do swoich słabości. Jaki jest więc naprawdę współczesny polski mężczyzna?

ja wiem,wiem, jestem zly, bo jakbym napisal Polki to najpiekniejsze kobiety to zostalbym bohaterem dnia, a tak zostalem kozlem ofiarnym,dlatego ustepuje w ogole cham i prostak ze mnie,glupek i nie znam sie na pieknie,bo przeciez kobieta wie lepiej od mezczyzny jaka kobieta podoba sie mezczyznie podobnie homoseksualni projektanci mody (tylko w tym przypadku mam cos do gejow,podkreslam!!!tylko w tym) staraja sie pokazac w czym kobieta wyglada dobrze tak zeby podobala sie mezczyznie lalala

Gość Temat rzeka
Drodzy panowie - i wyszlo szydlo z worka.

też mam słabość nie mogę sobie znaleźć odpowiedniej dziewczyny to dla mnie problem ,ale nie rozpaczam nie tragizuję nie wypłakuje się kolegom ani napotkanym kobietom :D hahahahah

Gość Temat rzeka
Przeciętny Polak jest zazwyczaj naburmuszony, niezadowolony, nie uśmiecha się, bo nie może pokazać zębów. Kojarzy mi się z mężczyzną w dżinsach, które zawsze wyglądają na nie wyprane, w marynarce do sportowych butów i z zaniedbanymi włosami. Za granicą polski mężczyzna wygląda jak łach-patałach. Panuje jakiś mit, że Polacy są atrakcyjni dla kobiet. Może i są, ale tylko dla kobiet z byłego ZSRR. W perfumeriach sprzedawcy przyznają, że mężczyźni coraz częściej kupują wody toaletowe i perfumy, ale kiedy wchodzę do autobusu, jakoś trudno mi w to uwierzyć. Nadal sądzi się, że nie wypada pachnieć, bo można zostać posądzonym o homoseksualizm - skarży się Mariusz Szczygieł. - Czystość przestaje być przypisywana gejom! - zaprzecza Krystyna Kofta. - Typowy Polak pachniał kiedyś wódką i papierosami, teraz chce pachnieć dobrą wodą.

Gość Temat rzeka
dwadziescia po jedenastej - skarbie tak szybko sie poddajesz? A ja juz myslalam ze doceniasz kobiety ktore lubia i umieja dyskutowac. Zfrustrowany robaczku...

o zgrozo z niecierpliwoscia czekam,kiedy dojdziecie do wniosku,ze mam powiekszona prostate,problemy z erekcja,kompleksy z powodu malego penisa i w rzeczywistosci jestem spoconym grubym kowalem albo pryszczatym mlodym informatykiem ha

zapach wódki zmieszany z potem jest okropny :O dalej uważam że Słowianki są górą , uważam również iż facet może być w powycieranych jeansach i nic mu to w atrakcyjności nie ujmuje.

Gość polka chetnie zapale lolka
fakt niektore uwagi do naszych rodaczek sa trafne bo trzeba wiedziec gdzie co jak i kiedy. tez jak nie raz widze wymalowane polki to sie wstyd robi, mieszkam za granica i przewanie napotykam takie polki...krotkie wycieniowane wlosy bardzo zniszczone w kolorze wyplowialego blondu takiego ruskiego do tego ostry makijaz najlepiej ºniebieski cien. o stroju nie wsponne totalne zacofanie a najbardziej zenuja mnie buty tych pan takie sandaly na obcasie ze sznurkiem wiazanym do kolan heh. ale owszem mijam i normalne ladne kobiety, ale czyz to nie prawda ze takie to robia nam wstyd, ostry makijaz jest fajny ale dobrany do okazji, choc napewno niebieski cien pod brwi nigdy nie bedzie cool. mi osobiscie najbardziej podobaja sie dlugie wloski taki ciemno sredni blond czyli jak naturalne, do tego lekka opalenizna i lekki cieply makijaz, na codzien zwykly t shirt ale obcisly i dzinsy nie ma jak taka dziewczyna naturalna .a jak przyjdzie okazja to jeszcze seksi potrafi wygladac ale np nie wiecie jak hiszpànki sie ubieraja jak totalne wiesniary i makijaz tez maja ochydny tandetny tylko ze im to pasuje do karnacjii i wlosow zdrowych i dlugich i ptrzewaznie sa drobniutkie i niskie

o,a juz myslalem ze cie ubiegne nie,nie udalo sie,za pozno....myslalem,ze bedziesz laskawsza,ze jednak bede tym pryszczatym informatykiem,ale jednak nie,jestem zfrustrowanym robaczkiem... szczerze mowiac,lepiej bym sie czul,gdybys sfrustrowany napisala przez s a nie przez z ,w koncu lepiej byc robaczkiem poprawnie gramatycznie sfrustrowanym,ale mysle ze to bylo celowe z twojej strony,zeby mnie jeszcze bardziej dobic,zebym byl robaczkiem z bledem ortograficznym...bo przeciez jestes madra kobieta,prawda? nie tylko kopiowanie tekstow z internetu wychodzi ci dobrze,przeciez umiesz tez sama cos napisac,madra Polko :)

Gość tym lolkiem to zart
a i takim polkom za granica zawsze towarzysza przeklenstwa nie wiecie jak to sie rzuca w oczy, wiecznie jakies problemy i wyrzury do partnera, nie wkurwiaj mnie nie wkurwiaj mnie, boze jak to brzmi

Gość Temat rzeka
Robaczku - przepraszam za bledy jednak dawno temu poddalam sie szukajac mezczyzny zycia w Polsce i mieszkajac na emigracji moj Polski niestety zamiera powolutku

Gość lostka
Autor tego watku to jakis zakompleksiony frustrat. Mi sie np. Polacy w ogole nie podobaja, ale nie odczuwam potrzeby zakladania tego typu watkow. Chyba dostal kolejny raz kosza od Polki:D Mlode Polki, mimo iz nie maja tyle kasy ile Europejki(na zachodzie), to ubieraja sie sto razy lepiej niz one i sa po prostu o niebo ladniejsze. Francuzki maja kase, pewnosc siebie, za to brakuje im urody i kobiecych ksztaltow. Polka na Zachodzie nie bedzie miala problemu ze znalezieniem swietnego faceta(nie murzyna czy araba). Polak nie moze liczyc nawet na zainteresowanie Ukrainki:D

Gość Temat rzeka
A ze dwadziescia po jedenastej dawno minelo to wybacz ze opuszcze ten fascynujacy topik bo mam ochote na kawe.

zakompleksiony frustrat , zfrustrowany robaczek czekam jeszcze na malego penisa!!!!!! haha,ubaw po pachy:) ale musze przyznac,ze "tym lolkiem to zart" ma racje, nie wkurwiaj mnie,nie wkurwiaj mnie, to jest dobre:)

Ukrainki są świetne , bo przecież to Słowianki w pół drogi do europy klasa sama w sobie nic tylko jechać i brać :D

Gość Innn
ładne Polki to zagrożony gatunek. jestem kobietą i dziwi mnie ta nagła solidarność kobiet, które buntują się na uogólnienia.. ten śmierdzący wszędzie pseudopatriotyzm. fuj.

tez zycze milego dnia wszystkim,bez wyjatku (a to niespodzianka) szukam kobiety,ktoramnie zmiecie swoim seksapilem i inteligencja...chociaz wam tez dziekuje,bo w sumie smiech to zdrowie

Gość tym lolkiem to zart
moge jeszcze dodac ze ruski i tym podobne slowianskie czlony to sa dopiero kurewki, troszke nas przeceniacie. Ruska za granica ktora przyjezdza sama bez niczego bez ciuchow fajnych bez pieniedzy a chce wozic sie jak dama, patrza tylko na kase i poluja na gosci ktorzy je poslubia i zalatwia tym samym papiery, czy wiecie ze w bialorusi nie ma basenu odkrytego, pomyslcie jakie zacofanie a potem jedzie jakis na rus i twierdzi ze ruski to fajne dupcie, tak sie tylko wydaje bo od rana do wieczora tandetne ciuchy z rynku ostre maikjaze i obcaski a polki to wygodnie sobie smigaja i jak chca bo nie musza niczego udowadniac w europie ani starac sie o papiery i polowac na facetow

Gość Innn
do dwadzieścia po jedenastej: myśle że znajdziesz tylko z lupą, może nawet z mikroskopem :D przynajmniej należysz do nielicznych którzy potrafią znaleźć różnicę :)

gdyby jednak ktoras z niewiast zechciala wdac sie ze mna w dyskusje to wystarczy subtelny sygnal - mam sokolki wzrok i osmy zmysl,wyostrzony na wszelkie oznaki kobiecej magii wiecej zalet i wad wypisywac nie bede,rowniez to,czy jestem zfrustrowanym robaczkiem,pryszczatym informatykiem czy kosiarka do trawy pozostanie tajemnica

Gość tym lolkiem to zart
w ogole to wszystkie ruski kojarza mi sie z taka zabawka, pamietacie jak kiedys bylo takie jajko wielkie i wyjmowalo sie z niego coraz to mniejsze jajeczka i na nich namalowana byla babcia w chustce z rozowymi policzkami, tak wlasnie kojarza mi sie ruski jedna rozowa szminka sluzy do wszystkiego do policzkow do ust i do oczu...

Rosjanki też bywają ładne a ta zabawka to Matrioszka ,

Gość Innn
a mi się tak Polki kojarzą :D

Gość tym lolkiem to zart
ruski to pucki pucki i jeszcze raz pucki. zreszta wystarczy isc na nasze bazary i popatrzec...

Gość tym lolkiem to zart
polka jak chce to potrafi zreszta coraz wiecej z nas zaczyna normalnie i modnie wygladac