Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadziescia po jedenastej

Przestancie pieprzyc,ze Polki sa ladne!

Polecane posty

Gość dwadziescia po jedenaztej
q listo eres, por eso no has notado nada mucho tiempo, porq has buscado explicaciones en tu dictionario, ja ja ja vale no se si tienes grande o pequeno pero seguro nos estas generalizando y no es cosa buena, nosotras tambien puedemos asi y no vas a estar feliz rubio

wie gehts, alles clar

tunzfish

i just...i just wanna espresso...

arbait macht

o prosze i widac skad ta niechec do polek , wyjawil nam sie tutaj gestapo

Gość poopka
dwadziescia po jedenastej, ale sie zblazniles z tym tekstem po hiszpansku. Ktos ci to napisal smiejac sie z ciebie, a ty chciales zablysnac i to przepisales:D:D

zgadzam sie z autorem w 50% bo zapomniał ze polowa polski składa sie z facetów których mozna porównac do tych antyładnych i antykulturalnych polek, polska w tej kwestii jest nadal sto lat powiedziałabym za małpami, zamiast dzikich lasów mamy tylko wysokie budynki, tych fajnych ludzi jest chyba kilka procent gdzie w innych krajach te kilka procent stanowią takie \"polaki\"

ale zes nagdala lo ho ho, tos blysnela przeeczytalas wszystkie komenty i zes strescila i tyle

Gość Temat rzeka
dwadziescia po jedenastej - zrobiles sie bardzo wulgarny. cos jednak latwo dajesz sie wyprowadzic z rownowagi. I gdzie ten twoj subtelny jezyk ktorego tak pilnie uczyles sie we francji? Cytuje: ''przepraszam ale juz nie moge wszystki epolki to brzydkie k**wy niemyte, nawet moja siora, widze jak sie puszcza nie raz w ryj dostala. nie znosze was jak psow wole francuski i juz i nazywajcie mnie jak chcecie'' - czy to naprawde twoje slowa? Jesli pol zycia spedziles we Francji to czemu nie udalo ci sie zrobic ze swojej siostry kopii pieknej, namietnej Francuski? A wszystkim Polkom chcialbys dac lekcje? Cos krecisz robaczku.

a gdzie jakies wnioski...pewnie w szkole same paly mialas z wypracowan

Gość poopka
Mieszkam za granica i tacy frustraci jak autor utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze dobrze zrobilam nie wiazac sie z Polakiem. Faceci za granica sa rozni, nie brak debili, ale zaden z nich nie musi wchodzic na forum i dowartosciowywac sie jadac po swoich rodaczkach, gwarantuje wam to:D

temat rzeka...ale zes ciemny

babe trzeba bic zeby watroba nie gnila

Gość Temat rzeka
dwadziescia po jedenaztej - zacznijmy od tego ze ciamna a nie ciemny. Dziekuje, pochlebia mi to ze mnie nie rozumiesz. Byloby dla mnie uwlaczajace jesli pojal bys co mam na mysli.

oj debilko....ktos sie pod niego podszyl, ktos kiedys powiedzial ze polki to cichodajki jakie kurwa cichodajki jak na calym swiecie az o tym dudni

autor napewno nie nalezy do tej mniejszosci, trudzi sie w byciu kulturalnym ale na trudach sie tylko konczy :D ja tez wiekszosci polakow nienawidze za to ich menelskie zachowanie ale przy mówieniu o tych ludziach nie uzywam rynsztokowych tekstów

Gość Temat rzeka
dwadziescia po jedenaztej - ty niedouczony baranie. Nie tylko po niemiecku ale nawet po polsku nie umiesz. Przeciez ja do ciebie a nie do dwadziescia po jedenastej pisze.

nieprawda bo post pochodzil od dwadziescia po jedenastej zanim sie zaczernil i kto tu jest balwanem, ahaha nie udalo sie wymiganie, pewnie chlop cie zdradza z bardziej rozgarnietymi bo jak toi z takim pustakiem sie dogadac co kojarzy po fakcie lub jak sie paluchem pokaze

psaie pisalam po niemiecku ale po szwedzku a tam jezyk troche sie rozni

Gość Temat rzeka
dwadziescia po jedenaztej - cutyje twoje marne slowa: bitte bitte aus polen ich wonne aus pollen wie gehts, alles clar Wiec nie probuj mnie lapas za slowka bo jestes w tym sporo gorszy ode mnie. A tak tylko dla twojej informacji: Wie gehts, alels KLAR? Bitte aus Polen. Ich wohne IN Polen. Elektroniczne slowniki sa dla tych ktorze znaja gramatyke...

Gość Temat rzeka
alles KLAR (mialam na mysli oczywiscie chociaz ty i tak nie zauwazysz roznicy)

przciez mowie ze to szwedzku tepoto

i nie pieprz mi juz ty niedouczona dziwko bo leb ci spadnie i widzisz do czego doprowadzilas, siorpaj pysioro

Gość Ja tam swoje
Temat rzeka - na czarno - nie podszywaj sie pode mnie. Bo swoim bogatym slownictwem reputacji mi nie popsujesz dwadziescia po jedenaztej - sam(a) juz nie weisz po jakiemu piszesz Je bent en blijft een enorme lul! Geen idee wie je bent, maar in ieder geval je hebt geen indruk achter gelaten, geen goede indruk tenminste. Je bent zo dom als een ezel dus doei doei!

Gość Ja tam swoje
dwadziescia po jedenaztej - co translator online sie zacial?

Gość Teologia 1 rok
Jarek ty jak zwykle biegasz po wszystkich topikach i swoje trzy grosze wtracic chcesz. A sam pewnie tak jak wiekszosc Polskich panow pachniesz wódką i papierosami...zenada