Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony_zak0chany

DzIeWcZyNa MnIe TeStUjE ! Mam dość.

Polecane posty

Witam. Prosze o rade. Od kilku miechów jestem w stałym zwiazku. Jest mysle ok, laska mi sie podoba, jest wierna i fajna, naprawde jest ok, z tym faktem ze od pewnego czasu zaczęła mnie nagminnie testować! ?? Zaczeło sie od smsów z innego numeru i czekała na moją reakcje. Co zrobie. Czy jej powiem, czy nie powiem, itp itd. Następnie ciąża. Jest niby kilka dni ?? i nagle nie ma. Później historyjki zaczepne - ze jakis facet sie do niej podwala, a to kolega gdzies by chciał ją zaprosic, a to ktos ją podrywa itp itd. Dla mnie to śmieszne, bo jak nie ma zamiaru byc ze mna, albo chce mi rogi przypawiac to prosze bardzo, ale po takiej akcji wie ze asta a vista.... i ona o tym wie. Jak ją z tego wyleczyc? Tyle tylko ze jak jej powiem wprost to bedzie FOCH kilometrowy, wiec ma ktos jakies rady ? w ogole o co chodzi ? po co ona tak robi ?

też bym była znismaczona..może wytłumacz jej, że to dziecinne i niedługo moze sie źle skończyć:/

Gość Nena24
ile ona ma lat? 15?

13

Gość Nena24
i juz sex uprawiacie ????????????

Powiedz jej, że to wiesz, jak najbardziej, powiedz, że wiesz to na pewno, bo bedzie sie wypierać, w końcu nie ma się czym chlubić... wyraź chęc rozmowy na ten temat, gdy bedzie gotowa i przejdzie jej foch niec nie tracisz, bo tak juz masz dość na moje oko ona przestanie, jak dasz jej czas i nie dasz sie wciągnąc w dyskusję czy to ona wszystko zrobiła czy nie i jak nie bedziesz jej przepraszał na drugi dzień