Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaa

Jak ubranego mezczyzne preferujecie ?

Polecane posty

Mi to sie w nich glownie kolor nie podoba, jakis taki za niebieski :D Ale zalezy tez do czego sie to zalozy, znam osobe ktora nosi podobne i do tego zaklada sweterki, najczesciej w paski, troche smiesznie to wyglada, chociaz on jest taki zabawny i roztrzepany ze nawet to do niego pasuje :) Ale gdyby to jakos dobrze polaczyc to moze daloby sie cos z tym zrobic :)

Gość bezsennny w
takie spodnie były na okładce tego albumu :) a raczej tyłek w nich wsadzony ;) i do tego biły T-Shirt

Gość bezsennny w
bardzo dziękuję za wyjaśnienie sprawy "spodni" , niestety mało chętnych pań do doradzenia , ale chociaż Ty poświęciłaś mi trochę czasu i wyjaśniłaś czego należy unikać :)

Gość bezsennny w
ALBUM "BORN IN THE USA"

Jak dla mnie to troche za bardzo napakowany :D Ale ubranie mialam komentowac, wiec moim zdaniem to moze byc ale bez "szału" jak to ostatnio gdzies slyszalam :D

Gość bezsennny w warszawie
To jak mam się ubrać jak każda co innego mówi ;)

Gość bezsenny w warszawie
To może napiszę dziewczyny o ładnych i dużych oczach doradźcie jaką koszulę mam kupić ;) hahah Faceci to totalne bezguścia i przeważnie wyglądają koszmarnie jak się sami ubierają :D Stąd ten topik :)

Mój facet jest skate'm, więc... :D Podoba mi się jego styl- szerokie spodnie, duże bluzy i oldschool'owe buty. ;)

Oczach :D? No, ale co racja to racja, niektorzy faceci jak im dziewczyna nie doradzi to potrafia tak sie ubrac ze rece opadaja :D Chociaz osobiscie wole juz takich niz tych przesadnie zadbanych :) Lepiej nie przeginac w zadna strone :]

Gość bezsenny w warszawie
subkulturowe ubrania mnie nie interesują swojego czasu podobały mi się kurtki "metali" tj te skórzane z masą suwaków ale to dalej ubranie subkulturowe. Nie uważam że jak zacznę nosić szalik zespołu piłkarskiego to będę :classic_cool: :)

Uwielbiam ubierać facetów, jakbym mogla to bym poubierala wszytskich swoich kolegów hehe ale niestety tylko Ci wolni korzystaja w moich uslug . Teraz jest tyle fajnych ciuchow dla facetow ze jest w czym wybierac a niektore sa tak fajne ze chetnie sama bym w nie wskoczyla hehe :D GEneralnie u faceta preferuje styl luzny z domieszka elegancji o ile mozna tak to nazwac. Lubie kiedy facet ma fajne spodnie dzinsowe z efektem sprania czy powycierania ale ciemne a nie jasne! plus do tego jakas fajna koszula z interesujacym motywem . albo bojowki czarne badz tez j.w. spodnie dzinsowe , biala koszulka a do tego fajna sportowa marynareczka najlepiej z kapturem. mmm.... :D

a jezeli chodzi o bielizne to a niech by mi chlop wyskoczyl w takich zwyklych majtolach a fuj... lubie jak facet nosi luzne szorty z fajnym wzorkiem ,no ewentulanie bokserki ale warunek taki: tylko nie biale albo szare no chybaze ma ciemna karnacje :D wrzucilabym kilka przykladow jak wczesniej wspomnilam koszul i marynerek oraz spodni ale net mi szwankuje i dopoki cos znajde to do wieczora mi zleci :\

Gość bezsenny w warszwie
Marynarka z kapturem ?

Gość bezsenny w warszwie
co mi po majtkach :) to nie istotne przecież za przeproszeniem nie będę w majciochach paradował , żeby kobieta miała ochotę obejrzeć majtki to facet musi się jakoś prezentować ogólnie .