Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaa

Jak ubranego mezczyzne preferujecie ?

Polecane posty

o takim serialu nie slyszalam :) bezsenny-> tego stylu opisac raczej ciezko najlepiej byloby pokazac ale jak juz mowilam net mi ciezko chodzi i nie mam jak :(

Taka mala dygresja : moim idealem faceta jest Oleg Nikitin -On jakby nawet zalozyl na siebie worek po ziemniakach albo torbe foliowa ti i tak wygladalby seksi :D :P

Gość bezsenny w warszawie
Raczej nie wyglądam jak Oleg Nikitin czy jak mu tam , ani też pewnie podobny nie jestem do Davida Duchovny :)

Gość Początkujący20
Wyglądam jak Brad Pitt :)

hehe no wiem ze nie ale tak jak pisalam to byla taka mala dygresja :D Tak ogolnie to uwazam ze jak facet jest dobrze ubrany to jest o wiele bardziej atrakcyjny i mozecie powiedziec ze jestem powierzchowna ale taka jest prawda , nie mowie ze ma nosic koszule za 800zl a spodnie po 1000zl ale chodzi o to ze ma miec jakis swoj styl a nie ubierac sie byle jak i bez gustu . A do tego musi ladnie pachnieć :D

Gość Początkujący20
Wyglądam jak Johnny Depp :)

No zapach to oczywiste :D I jeszcze jak ma mily glos i cos do powiedzenia, niestety czesto tak jest ze facet wyglada bajecznie a jak sie odezwie to czar pryska ;]

Brad Pitt rowniez mi sie nie podoba , owszem ma meskie rysy twarzy ale nic poza tym , tak samo Zakoscielny jest dla mnie jakis taki nijaki :) Ogolnie lubie facetow z ciemniejsza karnacja :D

Gość Początkujący20
Ale my nie rozmawiamy o laptopach...

Perfumy to mi się podobały Adidasa Czarne od dawna już nie produkowane :).

Niestety o ile ubrac mozna sie ciekawie za male pieniadze to perfumy zazwyczaj im drozsze tym lepsze, mi sie podoba Boss i Armanii ale nie wiem ktore :)

W każdym razie dziękuję za chęć pomocy i cenne rady :)

oj tez fakt , wielu bardzo przystojnych i meskich facetow jak sie odezwie to porazka no i malo jest takich co sa z wygladu ok no i maja cos w sobie ale nie powiem takowych tez mozna spotkac ale to jest rzadkość , niestety ... Czesciej spotyka sie z wygladu dosc nieciekawych ale za to interesujaco z Nimi sie rozmawia i naprawde maja cos w glowie dlatego ja na wyglad nie zwracam az tak uwagi , wole mnie przecietnego a madrego faceta niz przystojnego i glupola ze sie tak wyraze . Z glupota lovelasa nic sie nie da zrobic a przecietnym wygladem sie da , wystarczy zmienic fryzure i styl ubierania i jest znacznie lepiej :)

Racja, ja tez tak mam ze na poczatku niby ktos mi sie nie podoba ale jak milo sie rozmawia, jest inteligentny i zabawny to nagle przystojnieje :D

Boss jest ok :D Moj potencjalny facet ( teraz juz niestety nawet nie potencjalny) ubieral sie nieciekawie ale za to jakich perfum uzywal , nie znam marki ale ... ojej ... to chyba japiekniejszy zapach jakikolwiek niuchalam (hehe ) u faceta ... sam zapach sprawial ze nogi mi sie uginaly ... eh...szkoda ze nie podpatrzylam co to za perfumy a mielismy wspolna lazienke ( ale nie , nie ... nie mieszkalismy razem a tylko pod jednym dachem ) A moze wiesz jaka jest nowa woda perfumowana w Avonie ? w rozowym flakoniku i nazwa chyba cos na A , kosztuje 160zl ., podoba Ci sie ?

bezsenny -> tak mi teraz przyszlo do glowy ... fajne meskie ubrania sa w quelle , znajdziesz tam zarowno eleganckie jak i na luzne oraz poleczenie stylow , ale nie patrz w necie bo tam wszytskiego nie ma , najlepiej katol sobie zamow hehe . Tak samo widzialam tez w neckermanie dosc interesujace meskie ubrania ale z tej firmy nigdy nie zamawialam nic i o jakosci ubran nie moge nic powiedziec aczkolwiek w quelle sa w umiarkowanych cenach i jakosciowo dobre i moge polecic :)

dokladnie , we flakonie i na osobie perfumy zuplenie inaczej pachna :D a ta woda o ktorej pisalam to nie meska a dla kobiet :)

Aa :D To tez nie wiem bo nie kupuje tam juz perfum, raz kupilam i jak potarlam reka o ten katalog to niby ladne byly ale jak je dostalam to tragedia ;] Wiec stracilam zaufanie i wole w perfumerii kupowac takie rzeczy :)

Rzadko z Avonu zamawiam perfumy bo tez raz sie przejechalam ale teraz jak juz zamawiam to pytam po kolezankach czy maja taka ktora mi sie podoba , pryskam sie i sprawdzam czy podoba mi sie . a ta nowa jest jak dla mnie nardzo ladna tj dostalam probke i natarlam nadgarstki i nie powiem musi byc dobra bo przez 3 dni pachnialy mi a 2 razy dziennie biore prysznic .uwazam zreszta ze 160zl za wode perfumowana to nie jest az tak drogo. Ale co fakt to fakt co perfumeria to perfumeria , zawsze jest duzy wybor ale wes i potem sie zdecyduj skoro jest tyle ladnych zapachow hehe :D

akurat w tej drogerii jeszcze nic nie kupowalam ale slyszalam ze ogolnie kosmetyki sa dobre wiec napewno kiedys cos kupie i sprawdze :) ok,fajnie sie rozmawia ale narazie musze lecieć wiec dziekuje za miła rozmowę ( jak dobrze wiedziec ze na kafe coraz wiecej normalnych osob sie pojawia :D ) i zycze milego wieczoru 🌼 🖐️

Tez juz powoli ide bo tak mnie to kafe dzisiaj wciagnelo ze nic dzisiaj jeszcze nie jadlam :D Rano nie mialam czasu bo uczelnia a tutaj siedze juz.... prawie 4 godziny! ale to zlecialo :D